Cookie- og Privatlivspolitik
Sherlock Holmes 3 får et skud Elton John

Sherlock Holmes 3 får et skud Elton John

Rocketman-instruktør overtager fra Guy Ritchie

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Det er efterhånden længe siden, vi første gang kunne skrive om Sherlock Holmes 3, men produktionen har ligget i stilstand længe. Nu er der nyt fra instruktørfronten.

Variety skriver, at Dexter Fletcher, hvis film, Rocketman om Elton Johns unge år, netop nu spiller i biograferne landet over, skal instruere 'Sherlock Holmes 3'.

Robert Downey Jr. er med igen som mesterdetektiven, og det forventes, at Jude Law gentager sin rolle som Dr. Watson. Men instruktøren af de første to film, Guy Ritchie, er således ude.

Efter den første Sherlock Holmes imponerede med sin friske fortællestil, veloplagte skuespillerpræstationer og catchy musik, troede de fleste, at en ny franchise lå lige til højrebenet.

Men efterfølgeren Sherlock Holmes: Skyggespillet levede ikke op hverken kunstneriske eller kommercielle forventninger, så siden 2011 har vi ikke fået flere film med Downey Jr. som Holmes. (Han har vist også været travlt beskæftiget som Iron Man i Marvels mange film.)

Sherlock Holmes 3 forventes at få premiere i december 2021.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jannie

Øhhhh...... nej
Vi er max klar her i huset

11 timer siden
VIPER

Jeg har ikke modtaget nogen mail med besked om det, men nogengange kan jeg godt være lidt for hurtig til at tømme min indbakke.

11 timer siden
Stig

Kosmisk Marvel har altid været det bedste.

14 timer siden
Wayne

Modsat de andre, har Steven Segal vel aldrig haft en seriøs karriere - og har befundet sig fint med at lave den type film som han har gjort.

17 timer siden
rene

jeg syntes nogen gang af disse galaktiske heltefilm bliver lidt for meget

17 timer siden

Aktive debatter