Cookie- og Privatlivspolitik
Sherlock Holmes 3 får et skud Elton John

Sherlock Holmes 3 får et skud Elton John

Rocketman-instruktør overtager fra Guy Ritchie

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Det er efterhånden længe siden, vi første gang kunne skrive om Sherlock Holmes 3, men produktionen har ligget i stilstand længe. Nu er der nyt fra instruktørfronten.

Variety skriver, at Dexter Fletcher, hvis film, Rocketman om Elton Johns unge år, netop nu spiller i biograferne landet over, skal instruere 'Sherlock Holmes 3'.

Robert Downey Jr. er med igen som mesterdetektiven, og det forventes, at Jude Law gentager sin rolle som Dr. Watson. Men instruktøren af de første to film, Guy Ritchie, er således ude.

Efter den første Sherlock Holmes imponerede med sin friske fortællestil, veloplagte skuespillerpræstationer og catchy musik, troede de fleste, at en ny franchise lå lige til højrebenet.

Men efterfølgeren Sherlock Holmes: Skyggespillet levede ikke op hverken kunstneriske eller kommercielle forventninger, så siden 2011 har vi ikke fået flere film med Downey Jr. som Holmes. (Han har vist også været travlt beskæftiget som Iron Man i Marvels mange film.)

Sherlock Holmes 3 forventes at få premiere i december 2021.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Ja tak! Nu ser den faktisk heller ikke kedelig ud!!

5 timer siden
Antaeus

Harry Potter universet er magisk, men Fantastiske Skabninger skal godt nok oppe sig en hel del for bare at komme i nærheden af Harry Potter filmene

21 timer siden
Mads

Det bliver en mega fed film og det nye design er bare SÅ GODT! det her er sådan som Sonic The Hedgehog skal være og ikke ligesom sidste gang

22 timer siden
Rasmus/Musen

WOW WOW WOW!

1 dag siden
Mads

FANTASTISK!!! ER SÅ HYPED PÅ DEN HER FILM!!!!

2 dage siden

Aktive debatter