Cookie- og Privatlivspolitik
Sherlock Holmes 3 får et skud Elton John

Sherlock Holmes 3 får et skud Elton John

Rocketman-instruktør overtager fra Guy Ritchie

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Det er efterhånden længe siden, vi første gang kunne skrive om Sherlock Holmes 3, men produktionen har ligget i stilstand længe. Nu er der nyt fra instruktørfronten.

Variety skriver, at Dexter Fletcher, hvis film, Rocketman om Elton Johns unge år, netop nu spiller i biograferne landet over, skal instruere 'Sherlock Holmes 3'.

Robert Downey Jr. er med igen som mesterdetektiven, og det forventes, at Jude Law gentager sin rolle som Dr. Watson. Men instruktøren af de første to film, Guy Ritchie, er således ude.

Efter den første Sherlock Holmes imponerede med sin friske fortællestil, veloplagte skuespillerpræstationer og catchy musik, troede de fleste, at en ny franchise lå lige til højrebenet.

Men efterfølgeren Sherlock Holmes: Skyggespillet levede ikke op hverken kunstneriske eller kommercielle forventninger, så siden 2011 har vi ikke fået flere film med Downey Jr. som Holmes. (Han har vist også været travlt beskæftiget som Iron Man i Marvels mange film.)

Sherlock Holmes 3 forventes at få premiere i december 2021.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Der er ingen tvivl om at Harry Potter universet og film-fortsættelserne foregår i et fantastisk og magisk univers. Men her hører ligheden også op.

22 timer siden
P.user/231967
P.user/231967

Hvor er filmen om madame Curie, med titlen: "Radioactive" blevet af. Den er overhovedet ikke med i listen.

1 dag siden
Preben

Klasse klasse! Jeg elsker tennis! Mon ikke snart der kommer en film om Padel tennis? En sport der i den grad har gjort tennis sexet igen.

5 dage siden
Trine

Nøj hvor jeg glæder mig!!!

5 dage siden
The Joker

Hold da op med at pyller! Det er en film med zombier. Det er en B-FILM FFS. Det er fiction.

5 dage siden

Aktive debatter