Cookie- og Privatlivspolitik
Se trailers til alle ugens premierefilm

Se trailers til alle ugens premierefilm

Sej superhelt, sjove kæledyr, stor musiker og god smag 

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Så er det atter tid til et overblik over ugens premierefilm, der denne gang består af et gensyn med den populære superhelt, Spider-Man, der allerede nu kan opleves i biograferne. De sjove kæledyr skal på nye eventyr i Kæledyrenes hemmelige liv 2. Derudover er der hyldest til den store argentinske musiker Astor Piazzolla. Sidst men ikke mindst tager vi på en kulinarisk rejse til smukke Toscana.

Se trailers og køb billetter til alle ugens premierefilm herunder:


Spider-Man: Far From Home (premiere den 2/7)
I denne fortsættelse til Spider-Man: Homecoming er Peter Parker taget til Europa for at holde ferie, men freden er naturligvis hurtigt forbi, og snart står superhelten over for adskillige fjender. Heldigvis byder ferien også på helten Mysterio, der spilles af Jake Gyllenhaal, og et gensyn med Nick Fury.
Kæledyrernes hemmelige liv 2 (premiere den 4/7)
I fortsættelsen til succes-familiefilmen ’Kæledyrenes hemmelige liv’ fra 2016 står hunden Max over for nogle store ændringer i sit liv, da hans ejer Katie bliver gift og får babyen Liam.

Max bliver meget overbeskyttende overfor det nye medlem af familien, og da han er på randen af et nervøst sammenbrud tager familien på ferie på landet. Her møder han den ældre og seje hund Rooster, der lærer Max at blive mere modig, hvilket Max får brug for da han kommer hjem og skal redde den hvide tiger Shij Tzu fra et cirkus.
Piazzolla - The Years of the Shark 
(premiere den 4/7)
Denne dokumentar handler om den argentinske musiker og komponist Astor Piazzolla (1921 - 1992), som revolutionerede tangoen.

Musikerens søn Daniel drager i denne dokumentarfilm på sin egen private samling af unikke optagelser og arkivmateriale. Alt dette maler et gennemgående portræt af Piazzolla som selvsikker, hårdnakket, passioneret og en ægte virtuoso, og giver et sjældent indblik i sindet på et sandt musikalsk geni.Smagen af Toscana 
(premiere den 4/7)
Komedien 'Smagen af Toscana' handler om en af Italiens mest anerkendte køkkenchefer, Arturo, som kæmper med et heftigt temperament.

Efter et kort fængselsophold, som følge af sin manglende selvkontrol, bliver Arturo idømt samfundstjeneste, som han skal afsone på en skole for teenagere med aspergers syndrom. Her møder han den unge Guido, som husker hver eneste ingrediens i hver en opskrift. I begyndelsen betragter Arturo arbejdet med de unge som en belastning, men Guidos entusiasme for mad tænder en gnist i den ældre mentor.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Preben

Klasse klasse! Jeg elsker tennis! Mon ikke snart der kommer en film om Padel tennis? En sport der i den grad har gjort tennis sexet igen.

2 dage siden
Trine

Nøj hvor jeg glæder mig!!!

2 dage siden
The Joker

Hold da op med at pyller! Det er en film med zombier. Det er en B-FILM FFS. Det er fiction.

3 dage siden
Jacob

Udsættelse af endnu en storfilm, samt talrige produktioner sat på ubestemt pause.

4 dage siden
Rasmus/Musen

Film er fedest i biografen, sådan er det simpelthen bare!

6 dage siden

Aktive debatter