Cookie- og Privatlivspolitik
Samuel L. Jackson  medvirker i  Saw 9

Samuel L. Jackson medvirker i Saw 9

Mon han kommer til at sige sit famøse f***?

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

I går kunne vi som de første i verden breake nyheden om, at Chris Rock skal medvirke i den kommende Saw 9.

Nu er det offentliggjort, at endnu en stjerne indtager rollelisten, nemlig ingen ringere end Samuel L. Jackson. Det skriver Bloddy Disgusting

Jackson, der nok er bedst kendt for bl.a. sin rolle i Tarantinos Pulp Fiction fra 1994, har medvikret i både actionfilm, thrillers og superheltefilm mm. Det er dog første gang, at verdensstjernen medvirker i en franchise, der er så blodig, som det er tilfældet med Saw.

Optagelsene til filmen starter i denne uge, og det er instruktøren Darren Lynn Bousman, der sidder bag kameraret, som han gjorde det i Saw II, Saw III og Saw IV.

Om Tobin Bell vender tilbage som den uhyggelige Jigsaw, vides endnu ikke.

Den første Saw-film så dagens lys tilbage i 2004 og ialt er det indtil videre blevet til otte film i den popluære serie. Nu er den niende på vej - og mon ikke det nok skal bliver motherf****ing blodigt?

Saw 9 forventes at få premiere den 22. oktober 2020.

Lyt også til vores podcast om The Conjuring-universet ved at klikke på billedet herunder:

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Michael

Det havde jeg ikke set komme, troede bare at de endnu engang ville melde ud at Tobin Bell vender tilbage (hvilket jeg stadig håber på).

Det mest interessante ville være at se Samuel i en af fælderne eller måske lave en "True Romance" åbning, eller se ham som bad guy. Politimand ville være lidt kedelig og spildt med mindre historien er den rigtige selvfølgelig.

Iøvrigt Kino.dk godt interview i fik postet igår, og som Saw fan var det fedt at læse, manglede dog svar på om Tobin Bell vil vende tilbage, men det svarede i nogenlunde på i den her artikel.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Jeg er også delt, men respekt for at han siger fra. Måske han også er lidt usikker efter kritikken af Krystalkraniets Kongerige.

3 timer siden
Thomas

Hej. Jeg er en kæmpe Terminator fan. Jeg er enig med mange i at de 2 første film er de bedste. Men syntes egentlig at de alle er gode.

6 timer siden
Wayne

Spielberg har været perfekt som formidler af Indy's eventyr - og ville helt sikkert kunne have gjort det igen.

15 timer siden
Jacob

Synes at de to seneste Jurassic World har været tynget af CGI dinoer, samt at det har været nærmest ufrivillig komisk med Indominus Rex og Indorapt

1 dag siden
Wayne

Beklager - jeg har vist taget den fra hukommelsen, og ikke tjekket IMDb :-). Og Leiter var vist en tastefejl.

2 dage siden

Aktive debatter