Cookie- og Privatlivspolitik
Rygte: Den nye Agent 007 er fundet - og hun medvirker i Bond 25

Rygte: Den nye Agent 007 er fundet - og hun medvirker i Bond 25

Det bliver en sort kvinde

Stem op!
56
Stem ned!
0
(reset)

Den kommende Bond 25 bliver Daniel Craigs sidste som James Bond, og der har længe været snak om, hvem der skulle overtage spion-tjansen.

Flere skuespillere har været rygtet til rollen, men nu skulle det efter sigende og ifølge Daily Mirror være på plads. De rapporterer nemlig, at det bliver den britiske skuespillerinde Lashana Lynch, som skal være den næste Agent 007.

Lashana Lynch er allerede bekræftet til at medvirke i 'Bond 25' og spiller rollen som Nomi, der altså skulle få en helt central plads i filmen.

Det forlyder nemlig, at eftersom at Daniel Craigs James Bond er gået på pension i 'Bond 25', så har en ny agent fået kodenummeret 007 - hvilket altså er Lynchs Nomi.

Informationen er endnu ikke blevet officielt bekræftet. Men ideen om en kvindelig-udgave af 007 har tidligere været vendt i pressen.

Lashana Lynch var tidligere på året aktuel som Brie Larssons veninde Maria Rambeau i Captain Marvel.

Bond 25 får premiere den 2. april 2020.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
peter

Ejeren af rettighederne til James Bond har selv udtalt at james Bond altid vil være en mand og han er altid brittisk

Anmelderen

01. daily mirror er som BT eller Ekstra Bladet.. de lever af sladder
02. der står rygte
03. det er på tide at i, der aldrig nogen sinde har læst en James Bond bog, finder på noget andet at lave. jeg anbefaler en bio tur, for at se en film hvor alle mænd er helte. for kvinder har jo aldrig gjort noget heroisk

Metteuser/592969

Bond er og bliver en mand. Hvad bliver der så af Bond’s Babs......det går virkelig ikke på nogen måde. Det er så forkert, at der kommer en kvindelig Bond. Vi skal have vores store britiske charmør. De mister mig som stor fan af 007. ØV. Trist afslutning af 007 licence to kill

keld leunhagenuser/426617

Nu bliver jeg snart træt. Skal alt laves om?
James Bond er en mand, det kan høres på navnet. Farve og etnisk forhold er ikke vigtig for mig, så længe det er en mand. Ellers er der jo ingen tråd tilbage til de andre 24 film og over 50 års historie.
Har ingen problemer med kvindelige hemmelige agenter. Lav en spin-off på serien med en kvindelig agent, om hendes nummer så er 006 eller 007F er ikke så vigtig.. Lav et helt nyt univers til den kvinde.
Så håber jeg der snart laves en ny tv serie med Pippi som en dreng. Eller Farven Lilla med en mandlig hovedrolle person, der bliver misbrugt af onde kvinder og holdt nede.
Hvad med en helt ny syn på Terminator. Arne bliver en kvinde, og Sarah Conner bliver til en rar blød mand, der arbejde på et revisorkontor. Der sammen med en krigerinde fra fremtiden skal kæmpe imod en ond kvindelig dræber robot.

Ian Møller

Men jeg har noget imod at man hele tiden laver figurer om. Først Nick Fury der blev afrikaner, så Captain Marvel der blev kvinde, så Mary Jane der ikke mere er rødhåre og nu James Bond der nu skal være kvinde og afrikaner, Lad os beholde de gamle figurer og ikke ødelagde de rigtige historier

morten

James Bond er en mand, man kan da godt have kvindelige topagenter, men så er det ikke James Bond mere.
Afliv James Bond og start noget nyt, det kan i godt gøre, det er alligevel kørt så langt og længe ud, at det er lige meget.
Skab en ny serie med den sikkert udmærkede skuespiller, men hold James Bond helt uden for.
der går alt for meget ligestilling i den.
Jeg forbeholder mig ihvertfald retten til ikke at se den.
Goodbye James Bond rest in peace.

Setsu

"I mean, a female James Bond? The feminists are taking over!"
*music starts* "I'm an adult virgin!"

Glen

En kvinde som agent 007... Efter min mening er det en dårlig beslutning :(

Ravn

det var så slut med at se Bond film for dete er det mest sindsyge påfund der er fundet på , fanme synd for ion flemming and de gær dette med en icon figur hvad bliver det næste at wonderwomen er en mand

Jan

Det kunne være godt hvis rollerne blev byttet lidt rundt, og vi så Mr. Bean i hovedrollen som Shaft. :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Peter

Jeg skal helt klart ind og se Ternet Ninja 2 når jeg får tid.

2 dage siden
Rasmus/Musen

Fede facts om Venom der, mand!

4 dage siden
Stefan

''flere skud praler af på brystet af ham.''

4 dage siden
Mark

Nicolas Cage har kun været med i gode film :-) Nicolas Cage laver kun verdensklasse præstationer :-). jeg er ganske enkelt vild med Mr.

5 dage siden
Flemming

Han har lavet en del gode film, men hold da op, hvor har han lavet meget crap også.

5 dage siden