Cookie- og Privatlivspolitik
Rygte: Den nye Agent 007 er fundet - og hun medvirker i Bond 25

Rygte: Den nye Agent 007 er fundet - og hun medvirker i Bond 25

Det bliver en sort kvinde

Stem op!
43
Stem ned!
0
(reset)

Den kommende Bond 25 bliver Daniel Craigs sidste som James Bond, og der har længe været snak om, hvem der skulle overtage spion-tjansen.

Flere skuespillere har været rygtet til rollen, men nu skulle det efter sigende og ifølge Daily Mirror være på plads. De rapporterer nemlig, at det bliver den britiske skuespillerinde Lashana Lynch, som skal være den næste Agent 007.

Lashana Lynch er allerede bekræftet til at medvirke i 'Bond 25' og spiller rollen som Nomi, der altså skulle få en helt central plads i filmen.

Det forlyder nemlig, at eftersom at Daniel Craigs James Bond er gået på pension i 'Bond 25', så har en ny agent fået kodenummeret 007 - hvilket altså er Lynchs Nomi.

Informationen er endnu ikke blevet officielt bekræftet. Men ideen om en kvindelig-udgave af 007 har tidligere været vendt i pressen.

Lashana Lynch var tidligere på året aktuel som Brie Larssons veninde Maria Rambeau i Captain Marvel.

Bond 25 får premiere den 2. april 2020.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
keld leunhagenuser/426617

Nu bliver jeg snart træt. Skal alt laves om?
James Bond er en mand, det kan høres på navnet. Farve og etnisk forhold er ikke vigtig for mig, så længe det er en mand. Ellers er der jo ingen tråd tilbage til de andre 24 film og over 50 års historie.
Har ingen problemer med kvindelige hemmelige agenter. Lav en spin-off på serien med en kvindelig agent, om hendes nummer så er 006 eller 007F er ikke så vigtig.. Lav et helt nyt univers til den kvinde.
Så håber jeg der snart laves en ny tv serie med Pippi som en dreng. Eller Farven Lilla med en mandlig hovedrolle person, der bliver misbrugt af onde kvinder og holdt nede.
Hvad med en helt ny syn på Terminator. Arne bliver en kvinde, og Sarah Conner bliver til en rar blød mand, der arbejde på et revisorkontor. Der sammen med en krigerinde fra fremtiden skal kæmpe imod en ond kvindelig dræber robot.

Ian Møller

Men jeg har noget imod at man hele tiden laver figurer om. Først Nick Fury der blev afrikaner, så Captain Marvel der blev kvinde, så Mary Jane der ikke mere er rødhåre og nu James Bond der nu skal være kvinde og afrikaner, Lad os beholde de gamle figurer og ikke ødelagde de rigtige historier

morten

James Bond er en mand, man kan da godt have kvindelige topagenter, men så er det ikke James Bond mere.
Afliv James Bond og start noget nyt, det kan i godt gøre, det er alligevel kørt så langt og længe ud, at det er lige meget.
Skab en ny serie med den sikkert udmærkede skuespiller, men hold James Bond helt uden for.
der går alt for meget ligestilling i den.
Jeg forbeholder mig ihvertfald retten til ikke at se den.
Goodbye James Bond rest in peace.

Setsu

"I mean, a female James Bond? The feminists are taking over!"
*music starts* "I'm an adult virgin!"

Glen

En kvinde som agent 007... Efter min mening er det en dårlig beslutning :(

Kim

det var så slut med at se Bond film for dete er det mest sindsyge påfund der er fundet på , fanme synd for ion flemming and de gær dette med en icon figur hvad bliver det næste at wonderwomen er en mand

Jan

Det kunne være godt hvis rollerne blev byttet lidt rundt, og vi så Mr. Bean i hovedrollen som Shaft. :-)

charlpuser/146438

SKUFFENDE... James Bond er 006, og en mand ! Der må da kunne findes an værdig afløser, og så gerne med lidt mere elegance og humor end DC, TAK

BENT

Glæder mig til at se Mads Mikkelsen som Lara Croft!?

Mickey

Det er fint at følge med tiden, men man kan altså bare løbe fra, at James Bond er en mand, og også er en damernes ven. Det er nu engang sådan James Bond er, og da det også er en stor del af virkelighedens verden, hvorfor er det så at vi ikke længere må se det på det store lærred?! Man viser blod og vold, men en mand som har en masse one night stands, dét er pludselig alt for meget, og skal nytænkes??? Filmverdenen anno 2019 er alligevel spækket med righteous feminist film, så hvorfor kan man ikke bare beholde den charme der trods alt er ved de her kæmpe klassikere????

Snart får vi vel også Aragona at se i Amazon's Ringenes Herre serie.....

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Stine Teglgaard

Tak for feedback. Jeg kan godt se, hvordan overskriften kan have snydt på den måde. Og det kan være vi skal ædre ved den fremover så.

4 timer siden
Nete Secher

Har nok selv alle filmene 10 gange hver og læst bøgerne flere gange.
Og er nu ved at videregive det til mine børn.

4 timer siden
Sara

Jeg var teenager da Harry Potter and the Philosopher's Stone kom ud.

4 timer siden
Antaeus

Det ville være svært at vælge årtiets bedste superheltefilm, men det er jo ikke det i gør.

5 timer siden
Mie
Mie

Det var svært at vælge mellem Ringenes Herre og Harry Potter, men valget faldt altså på Ringenes Herre

5 timer siden

Aktive debatter