Cookie- og Privatlivspolitik
Kino.dk filmpodcast #28: Vi har besøg af manden bag Pumba

Kino.dk filmpodcast #28: Vi har besøg af manden bag Pumba

Lars Thiesgaard og de mange stemmer

Stem op!
24
Stem ned!
0
(reset)

Velkommen til en ganske særlig podcast, kære lyttere. Vi har nemlig en ganske særlig gæst med os i studiet i dag – ingen ringere end dubbing-legenden Lars Thiesgaard.

Køb dine billetter til ’Løvernes konge’ her:Hvis det navn måske ikke lige får en klokke til at ringe, så gør navne som Pumba, Grisling og Jokeren, videre til Sorteper, Yoda samt Dupont og Dupond det i hvert fald. Det er nemlig blot et meget lille udsnit af de mange, mange karakterer, Lars Thiesgaard har lagt stemme til igennem din karriere.

Lars Thiesgaard er netop nu aktuel som en af sine mest ikoniske karakterer, nemlig Pumba i genindspilningen af Løvernes konge. Vi snakker derfor bl.a. netop ’Løvernes konge’ – også den originale – mens vi også nørder dubbing og Lars Thiesgaards mange stemmer.Du kan lytte til podcasten herover, mens du også finder den:
- På Spotify
- I Apple podcast
- Hos Libsyn
- Og i podcast-app'en på din iPhone, hvor du også finder vores øvrige episoder.

God fornøjelse - og husk at skrive til os med forslag om alt fra emner til forbedringer og skamros på podcast@kino.dk. Samt selvfølgelig at abonnere på podcasten, så du ikke misser nye afsnit.


Programoversigt:
00:00:00: Indledning og introduktion
00:10:03: Om ’Løvernes konge’ – den gamle og den nye
00:39:28: Lars Thiesgaard - karriere og dubbing
00:55:13: Brugerspørgsmål
01:26:35: Afslutning

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus/Musen

Hold da op! Sikke en interesant og meget anderledes podcast med selveste Lars Thiesgaard med i studiet!

Jeg synes, at det var en enormt inspirerede podcast. Mange klog ord blev sagt af selveste “Stemmemestrenes mand”(eller hvad end, man nu vil kalde det). Utroligt, hvad man kan gøre med sin stemme. Men det kræver også meget sindssygt meget træning og et talent og derudover en ordentlig uddannelse. Måske jeg selv ender med noget lignende en dag? Spændende var det i hvert fald. Og kæmpe respekt til Lars Thiesgaard for de mange kendte stemmer, skulle jeg lige sige til sidst.

Hakuna Matata er måske bare et ord; men et ord, som betyder meget mere end bare en bestemt ting- Det er nemlig klogere, end du tror! Hi hi! :-D

Bjarke Friis Kristensen

Hej Rasmus

Først lige mange tak fordi du lytter med :) Og ja, han er en virkelig interessant mand at lytte til - og så er han virkelig rar og passioneret. En fornøjelse at have ham i studiet.

/ Mvh. Bjarke, kino.dk

Setsu

Har set frem til den her podcast lige siden det blev sagt i ville lave den. Lars er en fantastisk mand og person generelt!!

Er dog ret trist over at mit spørgsmål ikke blev valgt ud, men selvfølgelig er det begrænset hvad tid man har tilgængeligt.

Bjarke Friis Kristensen

Hej Setsu

Først lige mange tak fordi, du lytter med :) Lars er nemlig fantastisk! Ja, desværre havde vi ikke tid til at stille alle spørgsmål, som vi modtog.

/ Mvh. Bjarke, kino.dk

Peter

Fantastisk rar herre!

Bjarke Friis Kristensen

Det kan vi så absolut kun skrive under på :)

/ Mvh. Bjarke, kino.dk

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Asgeruser/70414
Asgeruser/70414

vi ses

3 timer siden
Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

5 dage siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden
TheDayDreamer

Yes! Endelig fik vi lov at få det første kig på hvad den her 2'er kommer til at byde på - and I gotta say, I like what I'm seeing!

1 uge siden
Rasmus/Musen

Det kan da være, at jeg vil overveje at se serien på et tidspunkt også. Hvis den er så populær for tiden, så kan det næsten kun være godt, ;-).

1 uge siden

Aktive debatter