Cookie- og Privatlivspolitik
Har du et spørgsmål til dubbing-legenden Lars Thiesgaard aka Pumba?

Har du et spørgsmål til dubbing-legenden Lars Thiesgaard aka Pumba?

Den danske stemme bag et utal af ikoniske karakterer

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Har du et spørgsmål til dubbing-legenden Lars Thiesgaard, der er den danske stemme bag bl.a. Pumba, Grisling, Fedtmule, Scooby-Doo, Dupont & Dupond, Batman, Jokeren og Yoda?

Vi får stemme-mesteren på besøg i vores podcast på fredag, hvor vi skal snakke om den nye ’Løvernes konge’ – og gerne tager jeres brugerspørgsmål med.

Stil dem i kommentarfeltet herunder.

Forsalget til ’Løvernes konge’ er startet. Find dine billetter her:

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Setsu

Hej Lars

Først og fremmest et kæmpe stort tak for dit arbejde indenfor det danske dub miljø og de utal af karakterer du har givet liv med din stemme! Jeg har ELSKET animationsfilm siden ganske spæd og nu næsten 28 år senere (har fødselsdag lige om et par uger), så har intet ændret sig. Da jeg fik et nyhedsbrev med mulighed for at skrive spørgsmål direkte til dig, så tænkte jeg bare "YES!! Dream come true!!"

Mit spørgsmål går på hvad den bedste indgangsvinkel vil være i forhold til at komme ind i dubbing industrien i Danmark? Jeg har altid været meget fascineret af denne kunstart og har i nogen år nu brugt min fritid på fandubbing, hvor jeg selv lægger stemme til og redigerer klip med min stemme over forskellige karakterer og lægger det op på min Youtube kanal. Jeg har også været på de officielle DASK kursuser for dubbing flere gange og kan slet ikke få nok! Deres bedste råd for mig var at forsøge at sammensætte lydfiler, både optaget hos dem og dem jeg privat har lavet og fremsende dem til diverse studier der står for dubbing i Danmark.

Jeg kan dog sagtens forstå at dubbing ikke er noget alle og enhver kan og der bliver ikke lagt nogen opslag omkring auditions, castings eller noget op i forhold til dubbing industrien. Man har ligesom den her gruppe af folk man ved kan deres kram og bruger dem. Så jeg har svært ved at se hvad indgangsvinklen vil være, hvis man ikke på den ene eller anden måde har en fod indenfor allerede. Så hvem ville være bedre at spørge til råd end Mr. Dubbing himself.

Tusind tak for svar på forhånd og det ville være en ære en dag at møde dig på den ene eller anden måde en dag og jeg glæder mig så meget til podcasten på fredag.

Nysgerrige folk kan se mine ting på youtube.com/setsu-the-yena ;) Ville elske at møde flere danskere der laver fandubs også. Der er mange i udlandet, men ikke så mange her i DK.

Mvh. Camila

Nikolaj

Hej

Jeg har ikke rigtig noget spørgsmål, men det her er en god mulighed for mig og udtrykke min taknemmelighed til Lars Thiesgaard for alt sit arbejde. Jeg har altid elsket tegnefilm, og Lars har på en måde været med til at forme min barndom ved at give personlighed og sjæl til de her karakterer, jeg voksede op med. Karakterer som Professor Utonium, Dexter, Johnny Bravo, Scooby-Doo, Barney Småsten, Top Cat, Dick Dastardly, den røde fyr fra Ko & Kylling og Jeg Er Væsel og dem fra Looney Toons, men i særdeleshed Superman og Jokeren fra min favorit tegnefilm Justice League. De har alle betydet meget for den person, jeg er vokset op til at blive. Det var vildt, dengang jeg fandt ud af, at det var den samme person, der har lagt stemme til alle disse karakterer. Da gik det op for mig, at én person har haft så stor en betydning, uden at jeg overhovedet var klar over det. Det var bare det, jeg ville sige. Mange tak for dit arbejde Lars Thiesgaard.

Hilsen Nikolaj

Kristianuser/111740

Hej

Jeg kunne godt tænke mig at høre hvilken retning man skal for at kunne lægge stemme til film/ tegnefilm. Det har altid fascineret mig meget og har tit lavet sjove stemmer men man skal helt sikkert en masse igennem og have et vidst talent :-) mvh Kristian

Niels

Hej. Jeg kan rigtig godt lide master yoda fra star wars og kunne godt tænke at spørge dig om, hvordan du reagerede på den engelske stemme til yoda og om du synes det var den sværeste karakter at lægge stemme til?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.