Cookie- og Privatlivspolitik
“Foruroligende voldelig” og “råt seksuelt indhold” - It del 2 får hård censur i USA

“Foruroligende voldelig” og “råt seksuelt indhold” - It del 2 får hård censur i USA

Blod, vold, sex og Pennywise

Stem op!
27
Stem ned!
0
(reset)

Vi må fortsat vente lidt endnu, før vi igen kan gyse løs med den onde klovn Pennywise i It del 2, der får premiere den 5. september. Forsalget starter den 21. august kl. 10.00.

Vi har dog allerede fået en både klaustrofobisk og blodig trailer til horrorfilmen, der er en fortsættelse til succesfulde klovnegyser It fra 2017.

Hvor del 1 i Stephen King-filmatiseringen fik en R rating for ”vold/horror, blodige billeder og for sprog”, så antyder årsagerne til del 2’s censur i USA, at vi få en noget mere grusom film, da begrundelsen lyder således:

- "Foruroligende voldeligt indhold og blodige billeder filmen igennem, ondskabsfuldt sprog og råt seksuelt indhold".

Så mon ikke, vi godt kan forvente at få jaget en skræk i livet, når den dansende klovn atter engang kommer på banen for at hjemsøge dine mareridt?

Det har også tidligere forlydt, at gyseren vil indeholde den mest blodige scene i filmhistorien.

Fortsættelsen foregår 27 år efter den første film og følger Tabernes klub som voksne, hvor de syv venner igen mødes i Derry for at bekæmpe det onde i skikkelse af Pennywise.

Bill Skarsgård vender tilbage som Pennywise, mens rollelisten også byder på Jessica Chastain, James McAvoy og Bill Hader som de ældre udgaver af Beverly, Bill og Richie.

It del 2 har biografpremiere den 5. september.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Finn Carl

Nu har det altid undret mig ret meget, at nogle finder en sær fornøjelse i at blive skræmt, bortset lige fra rutchebaner, som jeg holder meget af, men hver sin lyst. Jeg har til gengæld en stor del af Akira Kurosavas billedskønne værker, som jeg hellere vil bruge tid på.

porteruser/911459

det har Muschietti selv sagt. Meget forståligt, da det virker i bogen men på film er det noget andet. Orgiescenen sagde han at han ikke ville have med, det var i foråret, måske han har ændret mening? King er vist selv ikke helt vild med den del af hans historie nu, så mon ikke det blot bliver ignoreret?

CINEMANDRUP

Fedt at Andy Muchietti har valgt og ikke mindst fået lov til at gå den vej som bogen klart byder op til.

Når nu den siger, at det er 'råt seksuelt indhold', så er jeg spændt på hvordan de kringler orgie scenen fra bogen - tænker ikke den har sin plads i denne nyfortolknings film.

Men ellers lyder det til, at vi får en film som nok skal få lokket de fleste af os i biografen og mon ikke filmen nok skal forarge en masse alligevel. Men tænker de fleste af os fans bare glæder os til, at se en nyfortolkning. Specielt en lidt bedre slutning i forhold til den gamle IT film med Tim Curry.

Håber VIRKELIG IKKE, at den talende skildpadde fra bogen er med i filmen - den må sku godt klippes ud.

Christian

Har ik noget liv ;-) Ej, jeg er bare giga-fan af filmen fra 2017, og har også læst bogen 3 gange, som jeg holder meget tæt til hjertet.. IT:2 er min Nr.1 Must-See i 2019! Som jeg har forstået det gennem mange små interviews og udtalelser, fra instruktøren og produceren osv, gennem de sidste 2 år, så vil skildpadden ikke FYSISK være med, men dens ånd, “The Maturin”, vil være tilstede på en meget stærk spirituel måde, og guide the Losers gennem filmen. Ik at de vil gå rundt og snakke om en såkaldt skildpadde, for de aner ikke selv præcis hvilken kræft det er der guider dem, men de vil mærke en åndelig tilstedeværelse, på en stærkere måde end i den første. Where there is darkness (IT) there is also light (The Maturin). Jeg synes det lyder som den helt rigtige vej at gå :-)

Mht. en STOR edderkop til sidst, så tror jeg ikke vi skal regne med at se heltene kæmpe mod en sådan en ;-) Instruktøren har vidst noget andet og stærkere i tankerne, igen på en mere spirituel måde, og tror det vil styrke filmen, frem for at svække den, men vi får af se :-)

Sidst, men ikke mindst: mht. “crude sex-material”, som er en del af den officielle nye R-rating, så har det intet med børne-orgiet fra bogen at gøre, så meget kan jeg love dig :-) Dette er den absolut eneste ting, som instruktøren har sagt fra start, at han aldrig nogensinde så meget som overvejede at inkludere, og det kunne selv Stephen King forstå :-) Du kan regne trygt med, at sex-censuren, som Del-2 har modtaget, omhandler nogen ikke så rare scener, hvor voksne Beverly Marsh bliver misbrugt af sin mand, Tom Rogan. Måske vil der være flere flashback-scener inkluderet, hvor unge Bev muligvis har nogle ubehagelige scener med sin far, men det vil tiden kun vise...

Håber ovenstående kunne hjælpe en smule :-)

Christian

Dette har instruktøren, Andy Muschietti, netop officielt fortalt :-) So buckle up! ;-)

Michael

Så vil jeg hellere ind og se Tolkien på onsdag, tak :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

1 dag siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

1 dag siden
Rizzo

Men stadig ikke et kvæk om hvor man kan se showet i år. Kunne I ikke lige give et praj?

1 dag siden
Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

4 dage siden
Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

4 dage siden

Aktive debatter