Cookie- og Privatlivspolitik
Eksklusivt: Chris Rock får rolle i ny Saw og flere film er på vej

Eksklusivt: Chris Rock får rolle i ny Saw og flere film er på vej

Interview med forfatteren bag 'Saw 9'

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Optagelserne til den kommende Saw-film starter mandag, og i den forbindelse har vi talt med manuskriptforfatteren Pete Goldfinger, der har skrevet den nye film sammen med sin makker Josh Stolberg, baseret på en historie af komikeren Chris Rock.

Forfatteren, der også skrev den seneste film Jigsaw, afslørede flere interessante detajler og store nyheder om den kommende Saw 9. Vi kan således som det første medie i verden fortælle, at Chris Rock også vil have en rolle i den nye Saw-film.

Hvad kan vi forvente af den nye Saw-film?

- Chris Rock vil have en rolle i den. Darren Lynn Bousmann er tilbage som instruktør, hvilket vi alle er meget begjestrede for. Vi ville så gerne have ham tilbage, og han er en meget travl mand. Vi ville have ham tilbage med i lang, lang tid.

- Der vil komme en stor casting nyhed mere snart (formentlig mandag), men jeg kan selvfølgelig ikke afsløre hvem.

- Den bliver en smule større end de andre film, hvilket jeg synes er fedt. Jeg synes, at historien er blevet meget, meget omhyggeligt udformet. Denne her er der utrolig meget bag, ikke fordi vi ikke har arbejde hårdt på de andre, men vi følte virkelig, at vi skyldte alle at lave den her så god som overhovedet muligt.

Chris har været fantastisk. Du vil være overrasket over, hvor meget han ved om Saw-verdenen. Det var ham, som ville lave den her. Han kom til os, og sagde: "Hey man, jeg elsker 'Saw'. Jeg vil gerne lave en 'Saw'. Jeg har masser af ideer". Og det har han virkelig!

- Jeg tror, vi håber på at have noget humor i den, men kun realistisk humor, ikke jokes. Og lave den lidt mere som virkelige mennesker ville opføre sig. Fordi i mange horror film er der ingen humor, hvilket er okay, men i virkelighedens verden er der hver dag altid lidt humor. Og vi synes, at Jordan Peele har gjort sådan et godt stykke arbejde med 'Get Out' og 'US', så vi håber, at publikum gerne vil have mere af det.

- Jeg tror, at den næste her vil blive meget realistisk, når det kommer til, hvordan mennesker faktisk reagerer. Jeg synes, at nogle gange bliver det lidt mørkt i Saw-franchisen, men jeg tror, at den her endnu mere relaterbar end de andre.

- Men når det handler om selve historien, så ville det være en stor fejl af mig at tale om den overhovedet. Jeg vil ikke ødelægge det for jer alle sammen.

Har den en titel endnu - eller er det en hemmelighed?

- Årsagen til, at den endnu ikke har en titel er, fordi vi gerne vil vælge den bedste. Jeg mener det, når jeg siger, at det ikke er fordi vi sidder på titel, vi vil bare være sikker på, at vi tager den rigtige. Så vi har endnu ikke bestemt os for, hvad det skal være endnu.

Arbejder I på flere Saw-film?

- Vi har andre ideer, lad mig sige det sådan. Jeg vil ikke give for meget væk, men vi har nogle andre ideer til nogle andre projekter. Jeg tror, at vi kommer til at lave flere Saw-film i årene der kommer, lad mig sige det sådan, det ville være mit gæt.

- Hvis du er Saw-fan, så kommer der meget mere. 

Saw 9 forventes at få premiere den 22. oktober 2020.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.