Dobbelt Oscar-vinder skal spilles Marvels vampyr Blade i ny filmatisering

Wesley Snipes er blevet udskiftet
Billede
(© Disney)

Marvel offentliggjorde i nat de 5 næste film i MCU med premieredatoer, og herefter offentliggjorde de fem mere der er på vej.

Én af dem bliver en ny filmatisering af Marvel-vampyren 'Blade', der 1998 blev den det første store Marvel-hit med Wesley Snipes i hovedrollen, som også fik to efterfølgere, hvor den sidste udkom i 2004.

Der har tidligere været et rygte om, at Wesley Snipes ville vende tilbage i fjerde Blade-film, men nu starter Marvel forfra med en ny hovedrolle.

Mahershala Ali skal nemlig overtage læderjakken fra Snipes, og bliver Blade The Daywalker i en kommende MCU-film.

Ali vandt tidligere i år en Oscar for sin rolle i Green Book overfor Viggo Mortensen, og i 2017 blev han belønnet for sin præstation i Moonlight. Skuespilleren har faktisk allerede været en del af Marvels univers, da han havde en skurke rolle i tv-serien 'Luke Cage'.

'Blade' har endnu ikke fået en premieredato eller andre detaljer.

Men kunne dog håbe på, at Wesley Snipes måske ville optræde i en eller anden rolle. Han har nemlig tidligere været i forhandlinger med Marvel om at vende tilbage.

Med en kommende Doctor Strange 2: in the Multiverse of Madness, der siges at blive uhyggelig, så går MCU nu skræmmende tider i møde.