Cookie- og Privatlivspolitik
Dobbelt Oscar-vinder skal spilles Marvels vampyr Blade i ny filmatisering

Dobbelt Oscar-vinder skal spilles Marvels vampyr Blade i ny filmatisering

Wesley Snipes er blevet udskiftet

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Marvel offentliggjorde i nat de 5 næste film i MCU med premieredatoer, og herefter offentliggjorde de fem mere der er på vej.

Én af dem bliver en ny filmatisering af Marvel-vampyren 'Blade', der 1998 blev den det første store Marvel-hit med Wesley Snipes i hovedrollen, som også fik to efterfølgere, hvor den sidste udkom i 2004.

Der har tidligere været et rygte om, at Wesley Snipes ville vende tilbage i fjerde Blade-film, men nu starter Marvel forfra med en ny hovedrolle.

Mahershala Ali skal nemlig overtage læderjakken fra Snipes, og bliver Blade The Daywalker i en kommende MCU-film.

Ali vandt tidligere i år en Oscar for sin rolle i Green Book overfor Viggo Mortensen, og i 2017 blev han belønnet for sin præstation i Moonlight. Skuespilleren har faktisk allerede været en del af Marvels univers, da han havde en skurke rolle i tv-serien 'Luke Cage'.

'Blade' har endnu ikke fået en premieredato eller andre detaljer.

Men kunne dog håbe på, at Wesley Snipes måske ville optræde i en eller anden rolle. Han har nemlig tidligere været i forhandlinger med Marvel om at vende tilbage.

Med en kommende Doctor Strange 2: in the Multiverse of Madness, der siges at blive uhyggelig, så går MCU nu skræmmende tider i møde.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Blade og Blade 2 tilhører i min optik en særlig plads i mit nostalgiske hjerte, da de var visuelt og ektrem imponerende i udtryk, effekter og gru.

Blade 3 lader vi lige som om ikke skete:-) - hvilket nok var bedst.

At staffetten gives videre til en ny daggænger virker friskt og kan puste nyt liv i franchisen, men håber da alligevel, at Snipes får en lille cameo på den ene eller den anden måde.

Mahershala Ali skal igang med den helt store kamptræning, hvis han skal kunne leve op til Snipes præstation i Blade filmene, men tænker, at det kan han godt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Kim
Kim

Det er DÆLME godt nok optimistisk at tro, at MK universet NOGENSINDE ville kunne måle sig med MCU !

4 minutter siden
Alexanderuser/26783
Alexanderuser/26783

Hvis et filmunivers skal skabes, så kræver det vel, at film 1 klarer sig rigtig godt?

22 timer siden
Casper

Jeg er ikke kæmpe fan af Tom Hollands Spiderman, og jeg har desværre ikke været specielt begejstret for de to foregående film.

2 dage siden
Casper

Mon ikke det hovedsageligt er et spørgsmål om hvorvidt Sony vil betale nok for at forlænge med Holland. Det er jeg nu temmelig sikker på.

2 dage siden
Mortenuser/631173
Mortenuser/631173

At en abe skal spille Robbie, er da helt klart en reference til hans "Me and my monkey" sang, som han jo har skrevet om sig selv og sit forhold til

3 dage siden

Aktive debatter