Der kan være meget mere Rocky med Sylvester Stallone på vej

Både en mulig sequel og prequel-serie
Billede
(© SF Studios)

Det er meget muligt, at Sylvester Stallone for et års tid siden var ude at sige, at han med Creed II også sagde farvel til sin ikoniske karakter, bokseren Rocky Balboa.

Således burde det altså efter pålydende have været ottende og sidste gang, vi skulle se Rocky på det store lærred.

Nu ser det imidlertid ud til, at der allerede er planer om mere Rocky – og det er med Stallone tilbage i sin glansrolle.

For i et interview med Variety, afslører den 73-årige Stallone, at endnu en film i Rocky-franchisen er ved at blive udarbejdet.

Det lyder dog ikke til at blive en ’Creed 3’, men derimod som en ’Rocky VII’. En film, der som det er nu, handler om bokseren, der bliver venner med en ung street fighter, som bor ulovligt i USA.

Den mangeårige producer af Rocky-filmene, Irwin Winkler, er desuden citeret for, at de er i forhandlinger om at få netop Stallone til både at skrive og medvirke i filmen.

Stallone fortalte endvidere i interviewet, at der er snak om at lave et moderne twist på franchisen, mere konkret en prequel-serie til tv – højst sandsynligt til en streaming-tjeneste.

Ja, det kan altså tyde på, at der er meget mere med Rocky på vej.

Indtil det måske bliver en realitet, kan man se frem til Stallones tilbagevenden til en af sine andre legendariske roller, nemlig som Rambo i Rambo 5: Last Blood, der har biografpremiere den 19. september.