Cookie- og Privatlivspolitik
Der kan være meget mere Rocky med Sylvester Stallone på vej

Der kan være meget mere Rocky med Sylvester Stallone på vej

Både en mulig sequel og prequel-serie

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Det er meget muligt, at Sylvester Stallone for et års tid siden var ude at sige, at han med Creed II også sagde farvel til sin ikoniske karakter, bokseren Rocky Balboa.

Således burde det altså efter pålydende have været ottende og sidste gang, vi skulle se Rocky på det store lærred.

Nu ser det imidlertid ud til, at der allerede er planer om mere Rocky – og det er med Stallone tilbage i sin glansrolle.

For i et interview med Variety, afslører den 73-årige Stallone, at endnu en film i Rocky-franchisen er ved at blive udarbejdet.

Det lyder dog ikke til at blive en ’Creed 3’, men derimod som en ’Rocky VII’. En film, der som det er nu, handler om bokseren, der bliver venner med en ung street fighter, som bor ulovligt i USA.

Den mangeårige producer af Rocky-filmene, Irwin Winkler, er desuden citeret for, at de er i forhandlinger om at få netop Stallone til både at skrive og medvirke i filmen.

Stallone fortalte endvidere i interviewet, at der er snak om at lave et moderne twist på franchisen, mere konkret en prequel-serie til tv – højst sandsynligt til en streaming-tjeneste.

Ja, det kan altså tyde på, at der er meget mere med Rocky på vej.

Indtil det måske bliver en realitet, kan man se frem til Stallones tilbagevenden til en af sine andre legendariske roller, nemlig som Rambo i Rambo 5: Last Blood, der har biografpremiere den 19. september.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Ingen tvivl om at med Rocky Balboa, samt de to Creed har Stallone fået tingene på ret køl. Jeg er spændt på hvor en evt. Rocky VII vil passe ind, men jeg afventer at tingene bliver konkrete.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

3 dage siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden
TheDayDreamer

Yes! Endelig fik vi lov at få det første kig på hvad den her 2'er kommer til at byde på - and I gotta say, I like what I'm seeing!

1 uge siden
Rasmus/Musen

Det kan da være, at jeg vil overveje at se serien på et tidspunkt også. Hvis den er så populær for tiden, så kan det næsten kun være godt, ;-).

1 uge siden
Rasmus/Musen

Wow! Det var da meget interessant.

1 uge siden

Aktive debatter