Cookie- og Privatlivspolitik
Robert Pattinsons Batman bliver en trilogi

Robert Pattinsons Batman bliver en trilogi

Den første film kommer i 2021

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

Vi kunne for et par uger siden skrive, at Robert Pattinson bliver den næste i rækken til at spille Batman. Nu er det så blevet bekræftet, at der er tale om en ny trilogi med nattens ridder, det skriver Deadline.

Tidligere har flagermusen været spillet af bl.a. Michael Keaton, Christian Bale og senest Ben Affleck.

Nu bliver det så Robert Pattinson, der skal prøve kræfter med den legendariske DC-helt i den indtil videre første film i trilogien, der har fået titlen The Batman.

Det er instruktøren Matt Reeves (Cloverfield, Abernes Planet: Revolutionen, Abernes Planet: Opgøret), der skal stå bag de tre film. Han har valgt at fokusere på en yngre udgave af Batman, som denne gang skal være mere detektiv end superhelt.

‘The Batman’ har forventet premiere den 25. juni I 2021, mens der endnu ikke er nogen datoer på de to efterfølgende film.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Den første film forlyder til at handle om detektiven Bruce Wayne, der med tiden bliver til Nattens Ridder. Måske bliver Robert Pattinson en fantastisk Batman, og måske laver Matt Reeves den bedste film siden The Dark Knight. Det ændrer dog ikke på det faktum, at den foregår i samme univers der startede med Man of Steel. Jeg opfatter hele deres plan som et soft reboot, og det er efter min mening værre end et totalt reboot. Synes man at fundamentet for en filmfranchise er kommet dårligt fra start, så skal man da ikke bygge videre ovenpå det. Så gør man da som minimum storylinen færdig, gør op med sig hvad der duer og hvad der ikke gør, og fortsætter derfra i et nyt spor.

Claususer/924563

Nolan, Bale og den altid kompetente Gal Gadot (Wonder Woman) er grundene til at DC skibet ikke er fuldstændigt sunket, men når det så er sagt er det svært at overbevise om at DC har produceret andet end fejlslagne film (Daredevil, Suicide Squad, Aquaman, Batman vs Superman etc). Affleck var et fejl cast som Batman og det er ærgerligt man ikke har lært det efter en af superhelte historiens episke fejl aka Daredevil (filmen).
Umiddelbart kan man sige at Pattinson er en glimrende skuespiller og der er ikke noget at sætte på hans talent. Han gjorde det super i HP4 og man var da også team Edward i twilight serien. Jeg er desværre bare ikke sikker på at Pattinson kan løfte opgaven som en overbevisende Batman. Han er for blød en skuespiller præcis som Affleck er. Man kan godt være lidt i tvivl om, hvorvidt det handler om at skyde så mange film afsted som muligt for at følge med Marvel/Disney. Det kommer desværre bare ikke til at virke eftersom DC meget åbenlyst ikke har en Stan Lee (RIP), eller Russo brødrene i ryggen, men lige så vigtigt fordi de har mere travlt med at skyde ugennemtænkte film afsted fremfor at bruge tiden på de vigtige ting, hvor casting absolut er en af dem.

Wayne

For det første bliver det op ad bakke at skulle konkurrere med Nolans triologi - og dernæst er DC en skude, helt uden styrmand. Man søsætter Ben Affleck som Batman og starter en serie om Lovens Vogtere, og så ender man med at skifte ud i besætningen efter kort tid.

I stedet burde man have et fast hold som kunne holde sammen på det hele - og skifte instruktører istedet for hovedroller.

De har jo kunnet læne sig op af en model som fungerer - Marvel/Disney.

Mickey

Man kan sige meget om Robert Pattinson og hans tid som Twilight hunk, men da jég så ham første gang, i Flammernes Pokal, der så man et åbenlyst talent, som bare skulle have noget ordenligt at arbejde med. Det havde han i Harry Potter 4, og det er jeg sikker på han får i Matt Reeves' "The Batman." Personligt havde jeg håbet at se Ben Barnes i rollen som Bruce Wayne, men jo mere jeg tænker over det, jo mere kan jeg se at Pattinson er den helt rigtige! Tænker især, at hvis de vælger at lave noget henad Batman: Beyond, hvor Batman netop er helt ung, så tror jeg virkelig det her kan blive et spændende projekt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

2 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

2 timer siden
Finn Carl

Jeg så versionen med Peter Ustinov som Poirot, også filmet ombord på den afsatte, ægyptiske Kong Farouks gamle kongeskib på Nilen, som agerede hjul

8 timer siden
Nannauser/649316
Nannauser/649316

En virkelig god film - omend ikke så coronavenlig idet jeg fik lyst til en lille drink og en dans bagefter :-)

18 timer siden
Samueluser/14193
Samueluser/14193

I MCU er der kun én Tony Stark.

20 timer siden

Aktive debatter