Cookie- og Privatlivspolitik
Robert Pattinson er den nye Batman!

Robert Pattinson er den nye Batman!

Fra vampyr til flagermus

Stem op!
25
Stem ned!
0
(reset)

Opdateret: det er nu bekræftet, at Warner har godkendt Pattinson som den nye Batman. Alt der mangler nu er en kontrakt. 

 

Variety har netop afsløret, at Robert Pattinson er i endelige forhandlinger om rollen som Batman i den kommende The Batman.

Twilight-stjernen er for alvor efter flere år som indie-stjerne på vej tilbage til de store Blockbusters - først med den kommende Christopher Nolan-film, derefter med dette superhelte-reboot.

Matt Reeves (CloverfieldAbernes Planet: RevolutionenAbernes Planet: Opgøret) som instruerer 'The Batman' valgte tidligere i år, at udskifte Ben Afflecks aldrende kappeklædte ridder med en yngre udgave. Nu er denne eftersigende fundet med Pattinson, og filmen vil formentlig gå i optagelse til sommer. 

Filmen vil ifølge instruktøren fokusere mere på detektiven Bruce Wayne end på den action-fyldte superhelt... men vi får se.

The Batman får dansk premiere sommeren 2021.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
habill

svært at sige. det lyder ikke som et godt match, men hvem ved. måske han rammer den alligevel. hvis ben affleck fik chancen, så hvorfor ikk. der kommer nok til at gå noget tid før vi kommer op på christian bale niveau lige meget hvad.

Alex

Det vel svært at overgå Christian Bale, men han skal da have en chance

Jacob

Ben Affleck var hellere ikke det indlysende valg, så jeg vil ikke allerede dømme Robert Pattinson ude. Men taget i betragtning af hvilke problemer DCEU har haft, så er det stadig et vovet valg.

Isabella

Jo det var engang jeg var stor Twilight fan og det var nok det jeg læste mest i mine teenage år, men jeg forstår ikke hvorfor alle skal hade så meget på en skuespiller?
Jeg glæder mig til at se om han kan tage udfordringen op, specielt efter som Batman er blevet portrætteret så mange gange før, og jeg har ikke set dem alle.. Men det er meget at leve op til, og alle de hadefulde kommentarer hjælper da ikke nogen. Jeg håber han klare det godt og kan vise andre at en rolle ikke definere ens skuespil. Jeg håber han kan bryde igennem med den her og vise han er andet end Edward/Cedric. Jeg kunne selv godt lide hans rolle i Remember me, jeg håber det lykkedes for ham.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Michael

Så må det jo betyde, at der nu er en ledig praktik plads til os andre :)

59 minutter siden
VM Vargauser/112791
VM Vargauser/112791

Der vil jeg godt lige sige, at det er ikke alle Søren'er der er sub 100 IQ drønerter og foretrækker hurtige biler og robotter i vores film

3 timer siden
Wayne

Pulp Fiction er en af Tarantinos bedste, og måske den bedste.

4 timer siden
Michael

Nu hedder den bare indtil videre "Halloween 2" på papiret som arbejdstitel, alle nævner den som Halloween 2, hvis du googler.

2 dage siden
Segoyuser/116755
Segoyuser/116755

Synes det er en fin liste men efter min holdning mangler der : Åndernes Hus, Music of the Heart!!!

2 dage siden

Aktive debatter