Cookie- og Privatlivspolitik
Pilou Asbæk skal være psykopatisk skurk i ny gyser: En "feminin Get Out"

Pilou Asbæk skal være psykopatisk skurk i ny gyser: En "feminin Get Out"

Danskeren er skurk i ny Blumhouse-gyser

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Danske Pilou Asbæk har over de senere år triumferet i stærke skurkeroller i udlandet - fra Game of Thrones' Euron Greyjoy til nazistisk zombie i sidste års krigsgyser Overlord. Men han er slet ikke færdig.

Snart er han aktuel som skurk både overfor Jackie Chan i den kinesiske 'Project X-Traction' og i horrorfilmen 'Run Sweetheart Run', der er produceret af gyser-giganten Blumhouse Productions, som tidligere har stået bag bl.a. Paranormal Activity, Sinister, Halloween og Get Out.

'Run Sweetheart Run' fortæller han om i podcasten Han Duo, hvor han sammenligner den med netop den enorme gysersucces Get Out.

- Den har noget Get Out-agtigt over sig... Uden at sige for meget, så har vi lavet en form for feminin 'Get Out', hvor jeg spiller den mandlige hovedrolle. Det er super fedt", fortæller Askbæk bl.a. i interviewet.

Skuespilleren fortæller yderligere, at han har improviseret 80 % af sine replikker, hvor han fik meget frie tøjler og har, som han selv udtrykker det: "Taget alt det, jeg ikke fik lov til at lave i 'Game of Thrones', alt det jeg ikke fik lov til at lave i Kina eller i 'Overlord'" og bragt ind i sin karakter.

Den sparsomme beskrivelse af 'Run Sweetheart Run' lyder på en kvinde, der prøver at overleve en blind date, der udvikler sig voldeligt. Mon Pilou Asbæk er manden i dette psykopatiske stævnemøde?

Filmen er instrueret og skrevet af Shana Feste, mens Ella Balinska (fra den kommende Charlie's Angels) spiller den kvindelige hovedrolle.

'Run Sweetheart Run' har endnu ikke fået en premieredato.

SE OGSÅ: Vores interview med Pilou Asbæk om at spille nazistisk "super-monster-zombie-soldat"

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars

Selvom Blinkende lygter ofre reciteres, kan der ikke være tvivl om Gladiators grandiose fremførelse og vildt fantastiske soundtrack.

15 timer siden
TheGreatAngel

En god huskeregel er, at det nok ikke behager jer at han er egoistisk, men som forfatter har man en vision og bliver den ikke fyldt op så meget eft

15 timer siden
TheGreatAngel

De har begge to været ude at sige at kontrakterne ikke bliver forlænget, fordi Jussi har haft nogle andre visioner til karakterne.

15 timer siden
Loneuser/512689
Loneuser/512689

Er virkelig irriteret over, at Kaas og Fares skiftes ud!
Lone

16 timer siden
Vibekeuser/894605
Vibekeuser/894605

Julia Roberts i superform. Baseret på virkelig hændelse der kunne være foregået i dag også.

19 timer siden

Aktive debatter