Cookie- og Privatlivspolitik
Pilou Asbæk skal være psykopatisk skurk i ny gyser: En "feminin Get Out"

Pilou Asbæk skal være psykopatisk skurk i ny gyser: En "feminin Get Out"

Danskeren er skurk i ny Blumhouse-gyser

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Danske Pilou Asbæk har over de senere år triumferet i stærke skurkeroller i udlandet - fra Game of Thrones' Euron Greyjoy til nazistisk zombie i sidste års krigsgyser Overlord. Men han er slet ikke færdig.

Snart er han aktuel som skurk både overfor Jackie Chan i den kinesiske 'Project X-Traction' og i horrorfilmen 'Run Sweetheart Run', der er produceret af gyser-giganten Blumhouse Productions, som tidligere har stået bag bl.a. Paranormal Activity, Sinister, Halloween og Get Out.

'Run Sweetheart Run' fortæller han om i podcasten Han Duo, hvor han sammenligner den med netop den enorme gysersucces Get Out.

- Den har noget Get Out-agtigt over sig... Uden at sige for meget, så har vi lavet en form for feminin 'Get Out', hvor jeg spiller den mandlige hovedrolle. Det er super fedt", fortæller Askbæk bl.a. i interviewet.

Skuespilleren fortæller yderligere, at han har improviseret 80 % af sine replikker, hvor han fik meget frie tøjler og har, som han selv udtrykker det: "Taget alt det, jeg ikke fik lov til at lave i 'Game of Thrones', alt det jeg ikke fik lov til at lave i Kina eller i 'Overlord'" og bragt ind i sin karakter.

Den sparsomme beskrivelse af 'Run Sweetheart Run' lyder på en kvinde, der prøver at overleve en blind date, der udvikler sig voldeligt. Mon Pilou Asbæk er manden i dette psykopatiske stævnemøde?

Filmen er instrueret og skrevet af Shana Feste, mens Ella Balinska (fra den kommende Charlie's Angels) spiller den kvindelige hovedrolle.

'Run Sweetheart Run' har endnu ikke fået en premieredato.

SE OGSÅ: Vores interview med Pilou Asbæk om at spille nazistisk "super-monster-zombie-soldat"

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Jeg er også delt, men respekt for at han siger fra. Måske han også er lidt usikker efter kritikken af Krystalkraniets Kongerige.

1 dag siden
Thomas

Hej. Jeg er en kæmpe Terminator fan. Jeg er enig med mange i at de 2 første film er de bedste. Men syntes egentlig at de alle er gode.

1 dag siden
Wayne

Spielberg har været perfekt som formidler af Indy's eventyr - og ville helt sikkert kunne have gjort det igen.

2 dage siden
Jacob

Synes at de to seneste Jurassic World har været tynget af CGI dinoer, samt at det har været nærmest ufrivillig komisk med Indominus Rex og Indorapt

2 dage siden
Wayne

Beklager - jeg har vist taget den fra hukommelsen, og ikke tjekket IMDb :-). Og Leiter var vist en tastefejl.

3 dage siden

Aktive debatter