Cookie- og Privatlivspolitik
Her er den danske Beyoncé: Stemmerne til Løvernes Kongerne er ude

Her er den danske Beyoncé: Stemmerne til Løvernes Kongerne er ude

Hvem er den danske Simba? Mufasa? Pumba og Timon?

Stem op!
23
Stem ned!
0
(reset)

Disney har offentliggjort de danske stemmer til sommerens storfilm Løvernes Konge, hvor Simba, Nala, Mufasa, Timon, Pumba og alle de andre dyr fra savannen vender tilbage.

En af de ting, som man især har ventet på at se er, hvem der skulle udfylde i Beyoncés sko, der er Nalas engelske stemme. Det bliver sangerinden Nellie Ettison, som de fleste måske kender fra Vild med dans, hvor hun har været en del af husorkesteret The Antonelli Orchestra.

Julian Christian Thiesgaard Kellerman er den danske Simba - Kellerman er søn af den danske dubbing-legende Lars Thiesgaard. Sidstnævnte er heldigvis også tilbage i rollen som Pumba, sammen med Henrik Koefoed som Timon, som de også var det i filmen fra 1994.

Lars Mikkelsen skal give den som skurken Scar, og Lars Ranthe skal være hyænen Kamari. 

Løvernes konge får premiere den 17. juli.

Se hele de store stemme-hold her:

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Neesai

Skønt at se at Henrik Kofoed og Lars Thiesgaard vender tilbage som det umage par Timon og Pumba. De har altid været de perfekte danske stemmer til de to.

Nu har jeg set den danske trailer version, hvor man får lov at høre Lars Mikkelsen som Scar og Kristian Boland som Mufasa, og jeg må sige jeg ikke er helt fan ‘endnu’

Der er ikke nogen tvivl om at de begge gør et stort indsats i at komme ind i deres karakter. Jeg er særligt overrasket over hvor dyb Kristian kunne gøre sin stemme til Mufasa, når man nu har været vandt til at høre hans stemme på unge mænd med lettere lys stemme i andre tegnefilm (eksempel: John Smith i Pocahontas, David i prinsessen og Svanesøen, Cornelius i Tommelise og Demetri i Anastasia)
Han får dog aldrig helt den dybe, rolige og flotte stemme som Åge Haugland kunne levere i 1994. Hvilket var tæt på at være den perfekte danske version af James Earl Jones, som jo ligger stemme på Engelsk og heldigvis også er tilbage i den nye :D.

Man kan godt høre at Lars Mikkelsen forsøger at komme ind i skurkerollen, men hans stemme får fra mit synspunkt slet ikke den lækre kant og lette skingerhed som Stig Hoffmeyer kom med da han var Scar i 1994.
Den engelske version har også fået en ny Scar, og hvis man høre Lars stemme op imod den, passer den egentlig okay.
Jeg er nok bare blevet så vandt til de gamle stemmer, at det bliver lidt svært at skulle høre karaktererne med nye.

Det jeg er mest spændt på nu i forhold til stemmer, er hvem der skal synge den danske version af Circle of life (En verden af liv)

I første omgang kommer jeg til at se den engelske version. Der har de virkelig gjort det fantastisk med samlingen af stemmer. Men jeg må nok også hellere se den danske.....mest for sangenes skyld hehe.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

2 dage siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

2 dage siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

2 dage siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

3 dage siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

3 dage siden

Aktive debatter