Cookie- og Privatlivspolitik
5 ting du (måske) ikke vidste om Chris Hemsworth

5 ting du (måske) ikke vidste om Chris Hemsworth

Aktuel i 'Men in Black: International'

Stem op!
16
Stem ned!
0
(reset)

Chris Hemsworth er biografaktuel i Men In Black: International, hvor han sammen med Avengers-kollegaen Tessa Thompson jagter rumvæsner.

Find billetter til filmen her:

Den 35-årige australske hunk er lige nu et af Hollywoods hotteste navne, efter at han for 10 år siden fik sin amerikanske debut i Star Trek.

Vi giver dig her 5 sjove facts om skuespilleren:

5) Vild med dans havde nær kostet ham rollen som Thor
Efter at have medvirket i 171 afsnit af den australske soap 'Home and Away' sikrede den store popularitet ham en plads i det nationale udgave af 'Vild med dans' (Dancing with the stars).

Men hans optræden der havde nært kostet ham hans ikoniske rolle som Thor. Marvels boss Kevin Feige her nemlig fortalt, at de var bekymrede for, at fans ville finde videoerne af den dansende Hemsworth på nettet, og dermed blive skeptiske omkring castingen af tordenguden.

Det gik heldigvis - og Hemsworth endte på en 5. plads i 'Vild med dans'.

4) Han er meget tæt med film-bror Tom Hiddleston
Han har allerede to brødre i filmbranchen Luke og Liam Hemsworth, men ifølge Chris har han endnu en bror i Hollywood. For udover at spille det umage Asgård-brødrepar som Thor og Loke i Thor-filmene, så har Chris udtalt, at Tom Hiddleston er blevet et æres Hemsworth-medlem og blevet adopteret i familien.

3) Vild vægtøgning og tab
Chris Hemsworth har ved flere lejligheder lavet en Christian Bale, hvor man op til en rolle går på en vanvittig kur - enten for at øge sin muskelmasse eller sænke sin vægt. Til rollen som Thor i 2011 tog skuespilleren nemlig over 9 kg på til rollen, mens han i 2015 indledte en vanvittig afmagringskur ved kun at indtage 500-800 kalorier om dagen til optagelserne på Moby Dick-fortællingen In the Heart of the Sea.

Han valgte dog ikke at tage kiloene på, men fik en såkaldt body-suit på, til hans vægtøgning i Avengers: Endgame.

2) Den virkelige Crocodile Dundee er hans onkel
Sidste år kom det frem, at Chris Hemswort skulle være med et reboot af filmserien om den primitive Crocodile Dundee fra australske ødemarken - det viste sig dog at være et fupnummer og en reklame Tourism Australia.

Men Chris Hemsworth er faktisk tættere på Dundee end som så - inspirationen til karakteren, bøffeljageren Rod Ansell, var nemlig hans onkel - han var således gift med Chris' tante, Joanne van Os, der er forfatter.

Ansell døde i 1999 i et politiskyderi.

1) Børnene elsker ham
Chris Hemsworth har endnu ikke medvirket i en Oscar-nomineret film, men det har ikke afholdt ham fra at blive folkeeje. Således har han været nomineret til hele 6 Kids' Choice Awards og hele 8 gange til Teen Choice Awards, hvor han faktisk vandt hhv. for sin rolle som den gumpetunge sekretær Kevin i Ghostbusters, Thor i Avengers og The Huntsman i Snow White and the Huntsman.

Se Men In Black: International i biografen nu.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.