Cookie- og Privatlivspolitik
Wulffmorgenthaler filmatiserer egne "vanvittige optrin"

Wulffmorgenthaler filmatiserer egne "vanvittige optrin"

Mugge & vejfesten

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

Mikael Wulff og Anders Morgenthaler, duoen bag de kendte og elskede Wulffmorgenthaler-tegneseriestriber, står bag den nye danske animationsfilm Mugge & vejfesten.

Filmen er baseret på Wulffmorgenthalers egen børnebog, der udkom i 2017, og plottet beskrives i en ny pressemeddelelse fra filmselskabet Zentropa som følger:

Mugge er verdens lykkeligste dreng. Han bor sammen med sine forældre på en idyllisk og helt almindelig dansk villavej befolket med skæve typer som opfinderen Henrik Skovlykke, femlingerne Allan, Allan, Allan, Allan og Allan, kattedamerne Tove og Karen, et par nonner, der altid går rundt på stylter og ikke mindst Weirdoen fra Nakskov.

Mugges lykke slutter brat, da den glade knægt opdager, at hans mor er blevet forelsket i den uimodståelige crossfit-træner Pierre og nu forlader Mugge og hans far.

Det kan Mugge overhovedet ikke acceptere. Han beslutter sig for at gøre alt hvad han kan, for at bringe sine forældre sammen igen - og det skal foregå ved den store årlige vejfest.

Så sker det, der bare ikke må ske: vejfesten aflyses. Alt håb synes ude, men Mugge kan ikke holdes nede, og sammen med sin veninde Sofia lægger han en plan...

Mikael Wulff udtaler i pressemeddelelsen:

- Mugge & vejfesten er først og fremmest en komedie for børn og deres forældre, fyldt med de skøre typer og lidt vanvittige optrin, folk måske kender fra vores tegnede striber. Men vi har gerne villet tilføre universet en nerve af noget mere varmt, stemningsfuldt og endda måske ligefrem rørende.

- Filmen er proppet med jokes, men den handler også om noget, som forhåbentlig giver filmen en dybde og følelsesmæssig dimension.

Mugge & vejfesten får dansk biografpremiere den 26. september.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

15 timer siden
Aage Michaeluser/5719
Aage Michaeluser/5719

god ide med en kvinde

16 timer siden
Christian

Hvorfor er det, at hver gang DK laver “storfilm”, så omhandler det krig?

3 dage siden
Jesper

But whyyyy ???!!!! :-S

5 dage siden
Stine Teglgaard
Ja!

Min personlige er:

1: There Will Be Blood
2:Phantom Thread
3:The Master
4: Magnolia
5: Boogie Nights

5 dage siden

Aktive debatter