Cookie- og Privatlivspolitik
Se trailers til alle ugens premierefilm

Se trailers til alle ugens premierefilm

Svindlere, Pokémons og dansk debutfilm

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Ugens premierefilm byder på noget for enhvert smag. Du kan både se mexicanske og ungarske dramaer, Pikachu eller grimme dukker. 

Se trailers og køb billetter til filmene herunder.

Miss Bala

Action-thrilleren 'Miss Bala' er en genindspilning af filmen med samme navn fra 2011 om en skønhedsdronning, der efter hun har vidnet et mord, skal arbejde for en kriminel gangster.

 

Pokémon Detective Pikachu

Pikachu vågner op efter et biluheld ude af stand til at huske, hvordan han havnede der. Han finder dog en ledetråd, der fører ham til den 21-årige Tim i storbyen Ryme City, hvor mennesker og Pokémons lever side om side i samarbejde.

Det umage par kaster sig ud i at løse mysteriet om Tim fosvundne far, efterforskeren Harry Goodman, samt optravle hemmeligheden bag det mystiske stof R. 

Sorry to bother you

Science fiction-komedien 'Sorry to Bother You' skildrer en alternativ udgave af nutidens Oakland, hvor telefonsælgeren Cassius forsøger at få sin skrabede tilværelse til at hænge sammen. Cassius er et fuldblods døgenigt, der fusker sig til et job som telefonsælger og viser sig at have forrygende evner i jobbet, da han opdager sin 'hvide' sælgerstemme.

Med raketfart gør han karriere i den uskønne branche og møder den mildt sagt kulørte chef Steve Lift, og herfra går tingene for alvor galt. Som i splitterravende skørt.

 

Sunset

Filmen 'Sunset' foregår i 1913 i Budapest, og handler om den unge Irisz Leiter, som ankommer til den ungarske hovedstad med store forhåbninger om at komme i arbejde som hattemager hos en legendariske hattebutik.

Selvom butikken tilhørte hendes forældre, bliver den unge kvinde sendt væk af den nye ejer. Kort efter vælter en mand ind i forretningen, som leder efter en person med samme efternavn som Irisz.

Sporet efter den ukendte mand fører hende igennem de mørke gader i Budapest, hvor en grufuld undergang lurer.

The Hustle

Komedien, der er en genindspilning af 'Dirty Rotten Scoundrels' har Rebel Wilson og Anne Hathaway i hovedrollerne som to vidt forskellige kvinder, der har det til fælles, at de begge er fupmagere på jagt efter dyre diamanter og andre værdigenstande.

Bedragerne mødes ganske tilfældigt, men et partnerskab opbygges hurtigt, da den mere erfarne af de to, tager den anden under sine vinger for at lære hende alt om at lyve, snyde og fuppe sig til penge og rigdom.

Uglydolls

Animationsfilmen er baseret på legetøjet fra Hasbro, som inkluderer populære figurer som Wage, Babo, Ice-Bat og Wedgehead. Når dukkerne på fabrikken ikke er perfekte, så ender de i Grimsted - en anderledes by, hvor man hylder det underlige og mærkværdige, og hvor skønhed ikke kun findes udenpå.

Den fordomsfri og nysgerrige dukke Moxy rejser med sine venner mod Den Store Verden, for at se, hvor de egentlig kommer fra - og her møde de en helt anden indstilling til livet hos de smukke dukker, som venter på deres menneskelige match.

Usynligt hjerte

Det danske drama af debuterende instruktør Laurits Flensted-Jensen, er en fortælling om tre unge mennesker, som vi følger henover et døgn.

Forfulgt af fortiden som pornoskuespiller i USA forsøger Laura, der spilles af Victoria Carmen Sonne, at stable en ny tilværelse på benene i København. Ex-misbrugeren Niklas planlægger en fødselsdagsudflugt for to mænd med Downs syndrom. Og teenageren Frederik kæmper for anerkendelse i det testosteron-dyrkende hooliganmiljø.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jens Peteruser/393169
Jens Peteruser/393169

Elsker gode danske dramaer og Jesper Christensen

11 timer siden
VIPER

Sarah Connor, love ya' style!
-Håber filmen holder!

15 timer siden
Miss Hearts

Erin Brockovich.

1 dag siden
Dan
Dan

Jeg stemmer på Erin Brockovich
- fordi en sand historie her skildres på bedste vis,

1 dag siden
Marathon Max

Jeg syntes klart at O Brother, Where art Thou, er den bedste film fra året 2000.

1 dag siden

Aktive debatter