Cookie- og Privatlivspolitik
Ridley Scott skal instruere ny Alien-film

Ridley Scott skal instruere ny Alien-film

Opfølger til 'Alien: Covenant'

Stem op!
24
Stem ned!
0
(reset)

I weekenden kunne Alien fejre 40-års jubilæum, og i den forbindelse havde Variety et interview med instruktør Ridley Scott.

Artiklen nævner, at en tredje Alien-prequel er på vej med Scott som instruktør. Filmen er lige nu i sin manuskriptfase.

Tidligere har Scott i et interview med The Hollywood Reporter afsløret, at han var i forhandlinger med Disney om, hvordan franchisen skulle føres videre efter, at filmgiganten har overtaget 20th Century Fox.

Filmen skal fungere som en opfølger til Prometheus og Alien: Covenant, den har tidligere været omtalt som 'Alien: Awakening'. Men her forlød det sidste år, at et manuskript var færdigskrevet af Covenant-forfatteren John Logan. Det kunne altså tyde på, at man enten er ved at omskrive eller er startet helt forfra.

En premieredato er endnu uvist, men Ridley Scott skal under alle omstændigheder først lave sin Merlin for Disney, ligesom han også har annonceret Gladiator 2 samt Anden Verdenskrigs-filmen 'Battle of Britain'.

LÆS OGSÅ: Blog: Derfor ændrede Ridley Scotts Alien mit liv for evigt.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Jeg mener at Ridley Scott havde hele seks prequelfilm i tankerne, så der var et pænt stykke til den første Alien. Umiddelbart kunne man godt forestille sig at de planer bliver lavet om, og man allerede nu skaber forbindelsen, og nøjes med en trilogi. En del af utilfredsheden bunder nok i, at folk forventede en hjemplanet af Aliens, og ikke regnede med at de blev skabt.

Jimmy

Der er ingen ALIEN uden Ripley..
Faldt i søvn til den sidste Alien og Prometheus har jeg ikke set endnu.. For ingen af dem er Ripley, Sigourney Weaver med i ..

ALEX

Det bliver vel en meget underholdende film. Synes bare det ærgerligt de totalt skrottede Prometheus plottet.

Filmentusiast

Jeg er enig, at det er ærgeligt at de skrottede Prometheus. Jeg tror bare at det ikke fangede publikums forventninger og derfor måtte ende. Men hvem ved, måske overrasker de os og kommer med en nyt bud?

ALEX

Det rigtigt at der var kritik af Prometheus, men samtidig mødte det også kritik med at Covenant var et mix-max af Alien og Prometheus. Fans bliver bare aldrig tilfredse, og især ikke i de her tider (pyh...). Derfor synes jeg bare at det fedest at når en instruktør vælger og tør stå ved sin vison. Istedet for at man ender med et kompromis der ikke tilfredsstiller nogen lejre.

Er også sikker på at Prometheus 2 ville give alle de svar folk hungrede efter. Man skal bare give historien plads og tid. Mellemregninger, ikke bare konklusioner.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Camilla

Mange gode bud!!

22 timer siden
Søren Hougaard

Antagonist er ikke synonymt med at være skurk, selvom antagonisten ofte er en skurk i film.

2 dage siden
Camillauser/927927
Camillauser/927927

Efter at ha ventet i næsten 2 år, bliver det fedt at se den tredje Kingsmen film i biografen.

3 dage siden
Stefan

Mangler I mon en korrekturlæser ..? ;)

3 dage siden
Diana

Er overrasket over at jeg ikke ser Zemo på listen.

6 dage siden