Cookie- og Privatlivspolitik
Ny Star Wars-trilogi udskyder Avatar-efterfølgere

Ny Star Wars-trilogi udskyder Avatar-efterfølgere

Disney skubber Camerons film

Stem op!
36
Stem ned!
0
(reset)

Selvom Star Wars: The Rise of Skywalker, der får premiere til december, kaldes den sidste af de ni film om Skywalker-familien, betyder det ikke slutningen for Star Wars. Tværtimod.

Disney har nemlig afsløret, at firmaet planlægger tre nye Star Wars-film med premiere i december hhv. 2022, 2024 og 2026.

Offentliggørelsen betyder samtidig, at Disney, der har købt rettighederne til James Camerons Avatar-fortsættelser via opkøbet af 20th Century Fox, skubber premieredatoen på Avatar 2 et helt år til december 2021.

Avatar 3 får premiere december 2023 og den fjerde film rammer biograferne to år senere, og den femte og sidste bliver tilgængelig i 2027. Udskydelser har der været nok af for Camerons blå rumvæsner, og vores nyhed fra 2012 beskriver, hvordan 'Avatar 2' oprindeligt skulle have haft premiere i 2014 - for fem år siden!

Vi forventer, at de danske premieredatoer følger de amerikanske, men at vi får filmen en dag før, altså om torsdagen.

Avatar 2: 16. december 2021

Star Wars X: 12. december 2022

Avatar 3: 22. december 2023

Star Wars XI: 19. december 2024

Avatar 4: 18. december 2025

Star Wars XII: 17. december 2026

Avatar 5: 17. december 2027

Star Wars: The Rise of Skywalker får stadig premiere den 18. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
SJOKuser/811628

Disney har udvandet Star Wars og fordi de ved Avatar filmene er de hårdeste konkurrenter og sikkert meget bedre end Star Wars filmene, udskyder de dem nu. Som om vi ikke har ventet længe nok. Jeg hader Disney for denne beslutning.

Jacob

Værd at bemærke at de nu går over til en film hvert andet år, og at det lader til at de gør en trilogi færdig, fremfor to der kører parløb. Spændende om det bliver den som Rian Johnson skal starte, eller den som de to Game of Thrones skabere har præsenteret Lucasfilm for. Kathleen Kennedy afslørede ved Star Wars Celebration at Knights of the Old Republic var oppe at vende hos dem som film, og det er også hvad rygterne lyder på. Det kan godt være det er slutningen på familien Skywalker, men det er næppe slut med flere Episode titler. Kathleen sagde selv at de nok vender tilbage til karakterer, som har skabt med Episode VII-IX.

Antaeus

Jeg troede det lå fast at det er Rian Johnson, der laver den kommende trilogi.

Har GoT skaberne præsenteret en historie som måske også er i spil?

Spændende, den trilogi der kører nu har været alt for meget kopi af den gamle trilogi og Rian Johnsons episode var ikke ligefrem en jeg synes alt for godt om.

Jacob

Der er ganske rigtig to trilogier på vej. Udover den som Rian Johnson skal indlede, hvor rygtet lyder på Star Wars møder Harry Potter, så arbejder de også på en anden. Som jeg skrev så udtalte Lucasfilms direktør i april, at spilserien Knights of the Old Republic var oppe at vende hos dem som film. Rygtet lyder på Star Wars møder Ringenes Herre, og det passer meget godt på den idé. Sladderen går på at Rian Johnsons film er kommet bag i køen, da modtagelsen af The Last Jedi ikke var som forventet. Man ønsker at fansene skal have tid til, at glemme den generelle modvilje mod ham. Da deres forslag første gang blev præsenteret, så blev det annonceret som en serie af film, men siden blev det præciseret som en trilogi. De to GoT skabere skal næppe stå bag kameraet, men være de kreative kræfter på historien.

Det har været meget bevidst at Episode VII-IX skal minde om Episode IV-VI. De er nemlig såkaldte requels. Det er blanding imellem en fortsættelse, og en gentagelse af højdepunkter fra den film, som man laver en requel på. Det betyder at visse ting kan vi allerede regne med vil blive gentaget fra Episode VI i IX. Jurassic World var f.eks. også en requel på den første Jurassic Park.

Antaeus

Tak for info.

Hvis det virkelig er meningen, at det skal være en slags minde-kopi så er det godt nok en ringe beslutning der blev taget. Her havde de chancen for at lave alle tiders trilogi, og endda formår de at få de gode gamle roller med-involveret, og så halv-spolerer de det hele, det er godt nok ærgerligt.

Dog har Ep. VII bestemt en række gode takter og selv Ep. VIII har også positive øjeblikke selv om det mest er de negative jeg kommer til at huske den for.

Thomas

Den har nu snart været lige så lang tid undervejs som den første film...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.