John Wick tæsker Avengers ved billetlugerne

En fjerde film får allerede premiere i 2021
Billede
(© Walt Disney Pictures / Nordisk Film)

Der er ingen tvivl om, at Avengers: Endgame har klaret sig særdeles godt ved billetlugerne siden premieren i sidste måned. Men nu er Marvel-heltene altså sendt til tælling af Keanu Reeves og John Wick 3: Parabellum, når det kommer til største indtjening i biograferne i USA.

Køb dine billetter til John Wick 3: Parabellum herunder:



Således må ’Avengers: Endgame’ altså hoppe fra 1. til 2. pladsen med ”små” 29,4 millioner dollars for at gøre plads til biografens nye konge i form af lejemorderen John Wick.

Det er nemlig blevet til intet mindre end 57 millioner dollars for den tredje film i franchisen i dens amerikanske åbningsweekend.

De flotte tal åbner naturligt nok op for muligheden af en fjerde film med Keanu Reeves som John Wick. Det kunne filmens instruktør Chad Stahelski fortælle om i en Reddit AMA:

- [Den første] var svær at lave, fordi vi ikke forstod, hvad vi ville med den. Med nummer 2 skulle vi kortlægge en hel verden, som vi ikke havde tænkt på før. [Kapitel 3], hvordan udvider vi og giver publikum noget kreativt, ikke bare større og mere cool? Jeg er sikker på, at nummer 4 vil blive endnu vanskeligere.

Siden da er det nu blevet bekræftet, at Keanu Reeves vender tilbage i 'John Wick: Chapter 4', der allerede har fået en premieredato, nemlig den 21. maj 2021, det skriver Bloody Disgusting.

Lyt også til vores podcast med den Oscar-nominerede filmfotograf bag 'John Wick 3: Parabellum' ved at klikke på billedet herunder: