Cookie- og Privatlivspolitik
John Wick tæsker Avengers ved billetlugerne

John Wick tæsker Avengers ved billetlugerne

En fjerde film får allerede premiere i 2021

Stem op!
16
Stem ned!
0
(reset)

Der er ingen tvivl om, at Avengers: Endgame har klaret sig særdeles godt ved billetlugerne siden premieren i sidste måned. Men nu er Marvel-heltene altså sendt til tælling af Keanu Reeves og John Wick 3: Parabellum, når det kommer til største indtjening i biograferne i USA.

Køb dine billetter til John Wick 3: Parabellum herunder:Således må ’Avengers: Endgame’ altså hoppe fra 1. til 2. pladsen med ”små” 29,4 millioner dollars for at gøre plads til biografens nye konge i form af lejemorderen John Wick.

Det er nemlig blevet til intet mindre end 57 millioner dollars for den tredje film i franchisen i dens amerikanske åbningsweekend.

De flotte tal åbner naturligt nok op for muligheden af en fjerde film med Keanu Reeves som John Wick. Det kunne filmens instruktør Chad Stahelski fortælle om i en Reddit AMA:

- [Den første] var svær at lave, fordi vi ikke forstod, hvad vi ville med den. Med nummer 2 skulle vi kortlægge en hel verden, som vi ikke havde tænkt på før. [Kapitel 3], hvordan udvider vi og giver publikum noget kreativt, ikke bare større og mere cool? Jeg er sikker på, at nummer 4 vil blive endnu vanskeligere.

Siden da er det nu blevet bekræftet, at Keanu Reeves vender tilbage i 'John Wick: Chapter 4', der allerede har fået en premieredato, nemlig den 21. maj 2021, det skriver Bloody Disgusting.

Lyt også til vores podcast med den Oscar-nominerede filmfotograf bag 'John Wick 3: Parabellum' ved at klikke på billedet herunder:

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Benjamin

Hvad jeg har læst mig frem til, så skulle det vist blot være en slettet scene samt noget ekstramateriale, som bliver vist som en post-credits scene

8 timer siden
Stine Teglgaard

... så kom der ski også en trailer med i nyheden ;-)
Tak for besked.

MVH Stine
kino.dk

21 timer siden
Michael

Hey Stine

Hvor er traileren?
Eller er det en del af artiklen, at vi leger gemmeleg med traileren? :P

22 timer siden
Curtie

Det var alletiders sjove film fra et miljø, som de færreste kender.
Jacob Lohmann og Anders Mattehesen spillede bare helt fantastisk.

23 timer siden
Jakobuser/341987
Jakobuser/341987

1. På IMDB får den 5.6

1 dag siden

Aktive debatter