Cookie- og Privatlivspolitik
John Wick tæsker Avengers ved billetlugerne

John Wick tæsker Avengers ved billetlugerne

En fjerde film får allerede premiere i 2021

Stem op!
20
Stem ned!
0
(reset)

Der er ingen tvivl om, at Avengers: Endgame har klaret sig særdeles godt ved billetlugerne siden premieren i sidste måned. Men nu er Marvel-heltene altså sendt til tælling af Keanu Reeves og John Wick 3: Parabellum, når det kommer til største indtjening i biograferne i USA.

Køb dine billetter til John Wick 3: Parabellum herunder:Således må ’Avengers: Endgame’ altså hoppe fra 1. til 2. pladsen med ”små” 29,4 millioner dollars for at gøre plads til biografens nye konge i form af lejemorderen John Wick.

Det er nemlig blevet til intet mindre end 57 millioner dollars for den tredje film i franchisen i dens amerikanske åbningsweekend.

De flotte tal åbner naturligt nok op for muligheden af en fjerde film med Keanu Reeves som John Wick. Det kunne filmens instruktør Chad Stahelski fortælle om i en Reddit AMA:

- [Den første] var svær at lave, fordi vi ikke forstod, hvad vi ville med den. Med nummer 2 skulle vi kortlægge en hel verden, som vi ikke havde tænkt på før. [Kapitel 3], hvordan udvider vi og giver publikum noget kreativt, ikke bare større og mere cool? Jeg er sikker på, at nummer 4 vil blive endnu vanskeligere.

Siden da er det nu blevet bekræftet, at Keanu Reeves vender tilbage i 'John Wick: Chapter 4', der allerede har fået en premieredato, nemlig den 21. maj 2021, det skriver Bloody Disgusting.

Lyt også til vores podcast med den Oscar-nominerede filmfotograf bag 'John Wick 3: Parabellum' ved at klikke på billedet herunder:

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Christian

Hvorfor er det, at hver gang DK laver “storfilm”, så omhandler det krig?

2 dage siden
Jesper

But whyyyy ???!!!! :-S

4 dage siden
Stine Teglgaard
Ja!

Min personlige er:

1: There Will Be Blood
2:Phantom Thread
3:The Master
4: Magnolia
5: Boogie Nights

4 dage siden
Bjarke Friis Kristensen

Det er jeg ikke klar over var tilfældet. Vi har nu slettet kommentaren, da vi netop ikke vil hylde den slags. Mange tak / Mvh. Bjarke, kino.dk

4 dage siden
Camie

Hej Bjarke
Er Kino.dk nu begyndt at belønne SEO?

4 dage siden

Aktive debatter