Cookie- og Privatlivspolitik
John Wick tæsker Avengers ved billetlugerne

John Wick tæsker Avengers ved billetlugerne

En fjerde film får allerede premiere i 2021

Stem op!
19
Stem ned!
0
(reset)

Der er ingen tvivl om, at Avengers: Endgame har klaret sig særdeles godt ved billetlugerne siden premieren i sidste måned. Men nu er Marvel-heltene altså sendt til tælling af Keanu Reeves og John Wick 3: Parabellum, når det kommer til største indtjening i biograferne i USA.

Køb dine billetter til John Wick 3: Parabellum herunder:Således må ’Avengers: Endgame’ altså hoppe fra 1. til 2. pladsen med ”små” 29,4 millioner dollars for at gøre plads til biografens nye konge i form af lejemorderen John Wick.

Det er nemlig blevet til intet mindre end 57 millioner dollars for den tredje film i franchisen i dens amerikanske åbningsweekend.

De flotte tal åbner naturligt nok op for muligheden af en fjerde film med Keanu Reeves som John Wick. Det kunne filmens instruktør Chad Stahelski fortælle om i en Reddit AMA:

- [Den første] var svær at lave, fordi vi ikke forstod, hvad vi ville med den. Med nummer 2 skulle vi kortlægge en hel verden, som vi ikke havde tænkt på før. [Kapitel 3], hvordan udvider vi og giver publikum noget kreativt, ikke bare større og mere cool? Jeg er sikker på, at nummer 4 vil blive endnu vanskeligere.

Siden da er det nu blevet bekræftet, at Keanu Reeves vender tilbage i 'John Wick: Chapter 4', der allerede har fået en premieredato, nemlig den 21. maj 2021, det skriver Bloody Disgusting.

Lyt også til vores podcast med den Oscar-nominerede filmfotograf bag 'John Wick 3: Parabellum' ved at klikke på billedet herunder:

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Astrid

Har selvfølgelig stemt på Blinkende Lygter. Det er ikke bare den bedste film fra 2000, men min over all yndlingsfilm.

6 timer siden
Hussein

En fantastik film, der viser hvad en mand vil gøre i en øde ø. Plus det Tom Hanks

15 timer siden
Slyngel

:-)

17 timer siden
Lars

Selvom Blinkende lygter ofre reciteres, kan der ikke være tvivl om Gladiators grandiose fremførelse og vildt fantastiske soundtrack.

1 dag siden
TheGreatAngel

En god huskeregel er, at det nok ikke behager jer at han er egoistisk, men som forfatter har man en vision og bliver den ikke fyldt op så meget eft

1 dag siden

Aktive debatter