Cookie- og Privatlivspolitik
Insidious 5 er på vej

Insidious 5 er på vej

Klar til at blive hjemsøgt igen?

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Det seneste og fjerde kapitel i den overnaturlige Insidious-franchise The Last Key blev gyserseriens hidtil bedst sælgende film. En ny efterfølger burde derfor være selvskrevet, men der har været stille omkring den. Indtil nu...

Nu har skuespillerinden Lin Shaye, der spiller dæmonologen Elise Rainier, nemlig afsløret status på 'Insidious 5' i et interview med Forbes:

- Jeg tror, at der er én mere. De har en historie til den, og den er meget anderledes. Den sidste [film] har realiseret min karakters fortid, nutid og fremtid, det var en gave. Jeg ved ikke, om der bliver skrevet et manuskript, men jeg tror, at der vil komme en Insidious-film mere.

- Hvis jeg er med i den, som jeg vil tro, jeg er, vil jeg formentlig være i The Further, da min karakterer nu er et spøgelse. Hvorvidt der er en tv-serie spin-off på vej? Det ved jeg ikke noget om. Det er ikke blevet nævnt overfor mig.

Det to seneste film har fungeret som forløbere til de to første film i franchisen, og det forlyder, at 'Insidious 5' skal være en regulær efterfølger til Insidious 2. Det udtalte skaber Leigh Whannell, da han sidste år blev interviewet om franchisen til Bloody Disgusting.

I samme ombæring fortalte Whannell også, at han formentlig ikke instruerer den næste film:

- Måske et par friske øjne er det bedste for franchisen, hvis de fortsætter. Vi må se.

Siden da er Whannell blevet tilknyttet to store produktioner som instruktør, nemlig genindspilningerne af hhv. 'The Invisble Man' og 'Escape from New York'. Derfor ser det ud til at et nyt navn skal føre Insidious-universet videre.

Insidious 5 har endnu ingen premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Daniel Bentien

Mortal Kombat er lige nu planlagt til biografpremiere den 20. maj:

6 timer siden
Laila Finderup

Den film, jeg venter mest på, er helt klart Mortal Kombat. Som skulle have premiere i denne uge.

8 timer siden
Asgeruser/70414
Asgeruser/70414

vi ses

2 dage siden
Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

1 uge siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden

Aktive debatter