Cookie- og Privatlivspolitik
Insidious 5 er på vej

Insidious 5 er på vej

Klar til at blive hjemsøgt igen?

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Det seneste og fjerde kapitel i den overnaturlige Insidious-franchise The Last Key blev gyserseriens hidtil bedst sælgende film. En ny efterfølger burde derfor være selvskrevet, men der har været stille omkring den. Indtil nu...

Nu har skuespillerinden Lin Shaye, der spiller dæmonologen Elise Rainier, nemlig afsløret status på 'Insidious 5' i et interview med Forbes:

- Jeg tror, at der er én mere. De har en historie til den, og den er meget anderledes. Den sidste [film] har realiseret min karakters fortid, nutid og fremtid, det var en gave. Jeg ved ikke, om der bliver skrevet et manuskript, men jeg tror, at der vil komme en Insidious-film mere.

- Hvis jeg er med i den, som jeg vil tro, jeg er, vil jeg formentlig være i The Further, da min karakterer nu er et spøgelse. Hvorvidt der er en tv-serie spin-off på vej? Det ved jeg ikke noget om. Det er ikke blevet nævnt overfor mig.

Det to seneste film har fungeret som forløbere til de to første film i franchisen, og det forlyder, at 'Insidious 5' skal være en regulær efterfølger til Insidious 2. Det udtalte skaber Leigh Whannell, da han sidste år blev interviewet om franchisen til Bloody Disgusting.

I samme ombæring fortalte Whannell også, at han formentlig ikke instruerer den næste film:

- Måske et par friske øjne er det bedste for franchisen, hvis de fortsætter. Vi må se.

Siden da er Whannell blevet tilknyttet to store produktioner som instruktør, nemlig genindspilningerne af hhv. 'The Invisble Man' og 'Escape from New York'. Derfor ser det ud til at et nyt navn skal føre Insidious-universet videre.

Insidious 5 har endnu ingen premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Jeg har efterhånden set en del toplister over de animerede Disneyfilm fra en lang række personer.

3 timer siden
Thomas

I Marvel filmene fik Scarlet Witch og Quicksilver først deres superkræfter efter den første Avengers film, ved hjælp af Hydra og Lokes scepter.

5 timer siden
rene

Syntes på denne list at Munich er en af de dårligst film sammen med Amistad, og Tintin fandt jeg virkelig underholdne

10 timer siden
Frankuser/1079312
Frankuser/1079312

Sådan ødelægger man en vittighed:

12 timer siden
Kim
Kim

Hvis jeg ikke vidste bedre ville jeg tro, at det var en lille slet skjult hilsen til Colin Kaepernick...! ;-) hmmmm...

1 dag siden

Aktive debatter