Cookie- og Privatlivspolitik
Derfor er "Pikachu den japanske Mickey Mouse"

Derfor er "Pikachu den japanske Mickey Mouse"

Oplev Pokémon på det store lærred med 'Detective Pikachu' (sponsoreret)

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Pokémon er et verdensomspændende fænomen, og siden det første spil fra 1996 er Pokémon-spil blev solgt i over 300 millioner eksemplarer verden over.

Nu tager de små væsner springet til det store lærred, når biograffilmen POKÉMON Detective Pikachu får premiere med selveste Ryan Reynolds som den elskede gule Pokémon i titelrollen.

Find billetter til Detective Pikachu her: 

Men hvad har gjort Pokémon til sådan et stort fænomen? Og hvorfor skal vi glæde os til den nye film? Vi har spurgt to danske, mega-fans!

Det store eventyrlige Pokémon-univers blev skabt af spildesigner Satoshi Tajiri i samarbejde med den japanske spiludvikler Nintendo, og da spillet udkom på GameBoy, blev hele verden ramt af Pokémon-feber!

Siden da er universet kun vokset, flere og flere væsner i alle former og størrelser er blevet tilføjet undervejs - og generation på generation er blevet besat af disse herlige eksistenser.

Efter tv-serier, flere spil og animationsfilm, får vi nu endelig en storslået biograffilm med Pikachu i spidsen, der sammen med hans nye ven Tim, drager på et stort detektiv-eventyr for at finde Tims far Harry, der på mystisk vis er forsvundet efter en ulykke.

Universet giver adgang til eventyr

Vi spurgte to store danske superfans om, hvad der tiltrækker ved Pokémon-universet:

- Jeg tror, at det fordi det lidt er en spejlning af vores egen verden, den er ikke rigtig magisk eller futuristisk, det er vores verden med alt fra floder og bække til bjerge og marker bare med det twist, at “dyrene” har elementkræfter. Det er tanken om at forlade hjemmet og rejse rundt og se verden og dets forskelligheder, fortæller Emil på 25 år.

Og for Emil startede interessen også ret tidligt:

- Det startede, da jeg gik i børnehave med en der havde Pokémon-figurer med (Charmander, Squirtle og Pikachu), det var noget helt nyt og farverigt, siger Emil, som med det samme blev bidt af det enorme univers.

- Universet giver mig adgang til at opleve nye eventyr med mange forskellige karakterer, fortæller 19-årige Elias, der vurderer, at han bruger i hvert fald 2-3 timer om dagen på Pokémon.

- Pokémon har stor indflydelse på mit liv, spillene har altid givet mig et frirum. Et sted, hvor man kan slappe af, opleve eventyr og oplevelser, som kun Pokémon kan skabe, forsætter Elias.

Pikchu er den japanske Mickey Mouse

Når snakken falder på Pikachu og den nye film, så er glæden at spore hos de to fans:

- Pikachu er en genial idé! De genkendelige røde kinder, dens lyd “pika-pika” og dens tordenkræfter! Det er den perfekte kombination af det søde som vil appelere til pigerne, og den seje tordenmus som kan slås, som drengene er vilde med.

- Pikachu er lidt den japanske Mickey Mouse. Jeg tror vitterligt, at størstedelen af verden ville kun genkende Pikachu, udtaler Emil.

Elias fortsætter:

- Pikachu er en af de mest ikoniske figurer nogensinde. Pikachu symbolisere alt, som Pokémon er: En trofast partner, super sød, sjov at fange og træne. Men det, der gør Pikachu speciel, er at mange mennesker uanset om, de er fans af Pokémon eller ej, har en oplevelse med dén karakter.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at se, hvordan Ryan Reynolds giver Pikachu liv og karakter. Hans sjove personlighed og skæve eksistens passer overens med den Pikachu, som vi alle elsker. Så jeg ser rigtig meget frem til filmen, afslutter Elias.

Og Emil stemmer i:

- Da jeg så traileren, var jeg hooked, og jeg tror virkelig, at Ryan Reynolds vil gøre filmen mindeværdig! Jeg skal ind og se den på premieren med vennerne og kæresten. Jeg er så klar!

POKÉMON Detective Pikachu kan ses i biografen fra 9. maj

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rasmus/Musen

Fede facts om Venom der, mand!

14 timer siden
Stefan

''flere skud praler af på brystet af ham.''

19 timer siden
Mark

Nicolas Cage har kun været med i gode film :-) Nicolas Cage laver kun verdensklasse præstationer :-). jeg er ganske enkelt vild med Mr.

1 dag siden
Flemming

Han har lavet en del gode film, men hold da op, hvor har han lavet meget crap også.

2 dage siden
Segoyuser/116755
Segoyuser/116755

yes tænkte også , amen hvad med Aarhus, vil da rigtig gerne se den film, give en anmeldelse have været en super fin oplevelse...ja verden er mere e

2 dage siden