Cookie- og Privatlivspolitik
11 spændende mandfolk der kan erstatte Ben Affleck som Batman

11 spændende mandfolk der kan erstatte Ben Affleck som Batman

Ny og yngre nattens ridder skal findes

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

Vi vidste jo godt, at det ville ske. Ben Affleck er nu officielt ude af Matt Reeves' The Batman.

Dette meddeler Warner Bros. selv, samtidig med at Reeves har udtalt, at hans Batman-film vil have fokus på superhelten som en slags detektiv.

Premieredatoen er dog stadig fastlagt, og hedder nu 24. juni 2021. Så filmen er i den grad på vej, hvilket betyder, at casting-processen skal til at starte, og rygterne lyder, at Warner søger en yngre version af Batman end den 46-årige Affleck.

I den anledning vil vi gerne hjælpe dem på vej med en lille liste over 11 skuespillere, der meget vel kunne påtage sig rollen som den maskerede hævner.

Armie Hammer
Det oplagte valg, er både yngre, flottere og har endda været oppe til rollen før. At skuespillerens popularitet kun er blevet større efter flere gode roller i film som Call Me by Your Name, skader heller ikke.Michael B. Jordan
Han brød igennem som lavbudget-superhelt i ’Chronicle’. Han har været superskurk i Black Panther (det gik da meget godt). Og han har spillet superhelt i Fantastic Four (det gik ikke så godt). Han er uden tvivl egnet.

Adam Driver
Fra 'Girls' til Kylo Ren i Star wars-sagaen til Emo Batman. Indrøm det giver så meget mening!

Nicholas Hoult
Beast fra X-Men-filmene er ikke ligeså fed som Batman. Og Nicholas Hoult er stadig en af de mest oversete skuespillere derude med kæmpe-potentiale. Lad ham prøve.

Jake Gyllenhaal
Skal han både være med i Spider-Man: Far from Home OG være selveste Batman? Ja! Gyllenhaal kan vitterligt alt.

Ezra Miller
Endnu en superhelte-skuespiller med mere potentiale end indfriet. Han ville virkelig være en anderledes Bruce Wayne. En Batman for millennium-generationen.  

Aidan Turner
Hvis man kan gøre en dværg maskulin på knap 110 cm. i Hobbitten-filmene, så kan man måske også påtage sig rollen som nattens ridder.

Lee Pace
Høj, mørk, brooding og med roller i store universer som Hobbitten, Twilight og snart også Captain Marvel, kunne han måske være en slags detektiv Batman?

Christopher Abbott
Han slog igennem med tv-serien ’Girls’, og har sidenhen været med i flere interessante film som ’It Comes at Night’, ’Piercing’ og First Man. Abbott er et alternativt bud på Flagermusen.

Riz Ahmed
Klasseskuespiller der har været pilot i Star Wars-universet, indsat i ’The Night Off’ og skurk i Venom. Er det på tide med en knap så fysisk skræmmende, men helt sikkert effektiv Batman, så er Riz Ahmed et godt bud.

Theo James
Han blev sat i bås som smørbolle efter Divergent-serien, men hans fysik passer faktisk fint på denne superhelt - især med lidt ekstra fitness-timer. Og så har han en naturlig mørk stemme samt det markante hageparti, rollen kræver.

The Batman får formentlig dansk premiere den 24. juni 2021.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Henrik Jakobsenuser/301574

Jeg vil foreslå en ciskønnet Sikh i kørestol for diversitetens skyld, kørestolsbrugere er underrepræsenteret i superheltefilm, og det er megapikket at Batman er skabt oprindeligt som hvid mand, selv om det selvfølgelig trækker lidt op at han har noget homoerotisk kørende med Robin.

VIPER

...Mange sjove tilbud & ideér, jeg selv kunne godt tænke mig evt at se Tom Cruise som Batman, men han har nok for travlt! :-)

Domie Homie

Gabriel Macht fra tv-serien Suits. Han er så af samme alder som Ben Affleck, men virker slet ikke ligeså rusten. Og sådan som han spiller i Suits, så har vi Bruce Wayne delen på plads ;) Manden har udseendet, replikerne og stemmen allerede på plads. Han er det mest oplagte valg der findes. Nogle andre der er enige? :)

Jette

et fantastisk bud på Batman. Jeg er enig i at han har one-liners, udseendet og stemmen, så kunne være et rigtig godt bud!

Ræggæh

...og undskyld på forhånd, men at shame Hollywood og DC til at gøre Batman “brun/sort”, er da helt hen i vejret...! Batman har været hvid i lige godt 80 år, så (undskyld, igen...) det er da helt hen i vejret, at fx Michael B. Jordan bliver Batman. Jeg kan kan rigtig godt lide meget af hans arbejde, og jeg er bestemt imod whitewashing, men det kan også blive for politisk korrekt.

Nej, Ben Affleck var ikke den bedste Batman, MEN han nailede looket og stemmen. Batman/BW er bredskuldret, og det blev Affleck for rollen.
Personligt så ville jeg ikke se en Batman film med nogen af de ovennævnte. De har bare ikke den udstråling og/eller personlighed jeg gerne ville se i en ny Batman.

martinuser/955804

Af de muligheder der nævnes er Arnie Hammer og Aidan Turner de stærkeste bud. Både i udstråling og indenfor deres spilleradius. Batman karakteren er mere end rå "slå-på-tæven" som det gøres til. Man skal også kunne mestre den dybde som rollen også kræver - og der er især Aidan Turner det bedste bud.

Jeg ville dog ønske at rygtebørsen begyndte at tænke lidt mere ud af boksen, i stedet for at nævne de samme alternativer hver eneste gang der skal castes en mandlig superhelt.

Jeg husker stadig chokket da Michael Keaton blev castet som den første "moderne" Batman. Eller Tom Cruise i "Mission:Impossible"

Bukselak

Men jeg håber ikke nogle af de nævnte gør, de virker ikke som nogle der passer til rollen. Efter Christian Bale var Batman er det svært og hæve standarden for godt skuespil, samt finde en der passer til rollen.

Men en ting er sikkert Ben Affleck skulle aldrig have spillet Batman, de var virkelig nogle flop de film. Jeg krummede tæer over hvor latterlige ringe de er. Ringe manuskript, ringe skuespil, filmene giver ikke mening

Dog er det gode søndags film man kan sove til. Ben Affleck skulle hellere holde sig til romantiske film, det er han bedre til.

Michael

Nicolas Cage (comon, du har også tænkt tanken, det kunne være syret)
Johnny Depp (En fuld Bruce Wayne og en batman der har svært ved at holde balancen der forhører forbrydere med en ånde der stinker af druk og stemme ala Jack Sparrow)

haha, spøg til side. Af de nævnte i artiklen kunne jeg godt tænke mig at se Aiden Turner. Ellers et andet seriøst bud, Richard Madden, synes han har looket som en playboy, han er muskuløs og smidig. Han har lige været på tale som den nye James Bond, men tror han vil kunne tilføje mere til Batman/Bruce Wayne end James Bond.

Filmentusiast

Sååå Ezra Miller der spiller Lynet i DC, er en af de 11 der skal erstatte Ben Affleck og spille den nye Batman? Come oooon... Really, Warner Bros.?

Man bliver lidt træt af at skuespillerne bliver skiftet ud ligeså snart man har vænnet sig til dem. Det er ret ærgeligt for de mister lidt publikums interesse.

johnny

Affleck kan ikke erstattes. han var en f...... fed batman og nogle af de valg er da helt hen i været. men nu må vi se.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.