Cookie- og Privatlivspolitik
Rami Malek og dansker skal spille skurke i Bond 25

Rami Malek og dansker skal spille skurke i Bond 25

Alle nyhederne fra dagens annoncering

Stem op!
16
Stem ned!
0
(reset)

Holdet bag Bond 25 har i dag afholdt et pressemøde i Jamaica, ved Ian Flemings gamle hus hvor Bond bøgerne i sin tid blev til, og ved siden af stranden hvor Ursula Andress ikonisk steg op fra vandet i den første Bond-film Dr. No

Dagens største afsløringer må siges at være, at Bohemian Rhapsody-stjernen Rami Malek skal "gøre livet surt for Agent 007" som kommende Bond-skurk, mens den dansk-svenske skuespiller David Dencik skal hjælpe Malek med missionen. 

Her er nogle af de vigtigste oplysninger, der blev præsenteret:SKUESPILLERNE

Vi har længe vidst, at Daniel Craig ville vende tilbage for allersidste gang som den alkoholiske agent med et dræbercertifikat, men han er ikke ene om, at vende tilbage til serien.

Den mest bemærkelsesværdige nye casting som blev annonceret konferencen var nemlig, at den nyeligt kårede oscar-vinder Rami Malek skal spillefilmens skurk. Eftersigende som blind egyptisk baddie med højteknologisk snilde.

Samtidig fortsætter tendensen med danske skuespillere i Bond-universet, da dansk-svenske David Dencik skal spille en uangivet, men ondsindet rolle i 'Bond 25'.  

Andre nye castings er cubanske Ana De Armas, kendt fra Blade Runner 2049, Lashana Lynch fra Captain Marvel og svenske Billy Magnussen, mens Ralph Fiennes endnu engang vender tilbage som M, over for Naomie Harris og Ben Whishaw som henholdvis Eve Moneypenny og Q. 

Vi kan også forvente at se Lea Seydoux tilbage som Madeleine Swann, som vi seneste så kørende mod solnedgangen med 007. 

INSTRUKTØR & MANUS

Filmen instrueres af amerikanske Cary Joji Fukunaga, kendt for at have instrueret første sæson af 'True Detective' og Netflix-filmen 'Beast of No Nation'. Det skulle egentlig have været Danny Boyle der sad i instruktørsædet, men han valgte grundet uenigheder med producerne, at træde tilbage sammen med sine manuskriptforfattere.

Det nye manuskript er skrevet af Scott Z. Burns, der ikke er helt grøn inden for det at skrive agent-film. Han er nemlig manden bag manuskripter til film som The Bourne Ultimatum og  The Informant.

For nogle uger siden blev manuskriptforfatter og skuespiller så Phoebe Waller-Bridge ansat til at peppe Burns' manuskript op med lidt humor. 

PLOT

Holdet bag Bond 25 er kommet med følgende udtalelse om filmens plot:

Bond er stoppet som aktiv agent, og nyder det afslappende liv på Jamaica. Hans otium bliver dog hurtigt afbrudt, da hans gamle ven Felix Leiter fra CIA kommer og spørger ham om hjælp. Missionen handler om at finde en kidnappet videnskabmand, men det viser sig at være bedrag. Bond kommer i stedet på sporet af en mystisk skurk, armeret med farlig ny teknologi.

 

LOKATIONER

Vi har idag også fået annonceret en række lokationer hvor Bond 25 skal foregå. Filmen vil starte i Jamaica, hvor Ian Fleming i sin tid skrev Bond bøgerne. Også Pinewood Studies i London skal endnu engang lægge studier til en Bond film. Også Norge og Italien vil fungere som lokationer hvor jubilæumsfilmen skal skydes. 

SE HELE PRESSEKONFERENCEN HER


Bond 25 får premiere den 8. april 2020.

Daniel Craig - Bond 25Rami Malek - Bond 25Ralph Fiennes - Bond 25Léa Seydoux - Bond 25Naomie Harris - Bond 25Ben Whishaw - Bond 25David Dencik - Bond 25Ana De Amas - Bond 25Billy Magnussen - Bond 25Lashana Lynch - Bond 25Dali Benssalah - Bond 25Jeffrey Wright - Bond 25Rory Kinnear - Bond 25

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Finn Carl

Ja nu er James Bond film jo normalt ikke det sundeste sted at være skurk! Mr. White fik jo kun en ganske kort genkomst, selv om den, efter min mening, for groteske Jaws figur jo nåede at optræde i flere film!Jeg fik af samme grund aldrig taget mig sammen til at se toeren, som han optrådte i!

Jacob

Meget fedt at David Dencik har fået en rolle, også selvom han garanteret mister livet.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Segoyuser/116755
Segoyuser/116755

yes tænkte også , amen hvad med Aarhus, vil da rigtig gerne se den film, give en anmeldelse have været en super fin oplevelse...ja verden er mere e

4 timer siden
Wayne

Godt at høre - og herligt at alle maskiner er ved at være i gang igen.

Jeg glædrer mig til at høre mere om det :-)

1 dag siden
Daniel Bentien

Hej Wayne

1 dag siden
Wayne

Trist at det som altid bare skal være et københavner anliggende med disse gratis forestillinger.

1 dag siden
Jimmy

Tina og Jeff?? Er det Boris og Ivans børn?? hahaha...
Held og lykke.. de kan alligevel ikke slå KRUMMERNE og KRUMMERNE 2..

3 dage siden