Cookie- og Privatlivspolitik
Disney lover flere aber og aliens

Disney lover flere aber og aliens

Filmserierne Abernes Planet og Alien fortsætter

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

Siden Disney købte 20th Century Fox for mere end 71 miliarder dollars, har der været mange spekulationer om, hvad Mickey Mouse-selskabet ville gøre med de utallige filmrettigheder, som Fox havde rådighed over.

To af de mest værdigfulde filmserier som de har overtaget, er 'Abernes Planet' og 'Alien'. 

Efter de ikoniske film Planet of the Apes og Alien, har begge film kastet 8 efterfølgere af sig, senest med 2017-filmene War for the Planet of the Apes og Alien: Covenant. Nu er spørgsmålet så, hvordan fremtiden for de elskede franchises ser ud.

Ved CinemaCon fremlagde Disney forleden deres fremtidige planer for de nyligt opkøbte navne - og fans af serierne kan heldigvis ånde lettet op.

Disney kunne nemlig forsikre, at der er en fremtid for filmserierne med både Abernes Planet og Alien hos selskabet.

Dette betyder dog ikke, at vi skal forvente at se nogen nye film lige foreløbigt. 'Planet of the Apes' har netop afsluttet deres prequel-trilogi, mens at den seneste 'Alien'-film ikke havde den forventede indtjening. 

Tiden vil vise, hvordan aber og aliens passer ind i det store Disney-billede.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Mest interesant er nok Alien, fordi Fox nu to gange har forsøgt, at give de fire originale film en oprindelse. Først med de to AvP, og siden forsøgte Ridley Scott selv. Jeg finder det mest sandsynligt, at Disney prøver på egen hånd.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

VIPER

Godt film år, så derfor siger jeg...

I wish this 'choice' had never come to me.
I wish none of this had happened.

15 minutter siden
Bukselak

Jeg stemte på ringenes herre, da det var året største eventyr som jeg var helt opslugt af.jeg nød filmen fra start til slut og så frem til anden de

1 time siden
Randi

For mig var det et svært valg, da flere af filmene betyder meget for mig, valget stod til sidst mellem Harry Potter og Ringenes Herre.

2 timer siden
Alexander

Der er ingen tvivl! Både bøgerne og de fantastiske film om den unge troldmand, har skabt et globalt fænomen som bare fortsætter derudad.

7 timer siden
Malene Waage

Det kunne ikke være anderledes.

7 timer siden

Aktive debatter