Cookie- og Privatlivspolitik
Disney lover flere aber og aliens

Disney lover flere aber og aliens

Filmserierne Abernes Planet og Alien fortsætter

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

Siden Disney købte 20th Century Fox for mere end 71 miliarder dollars, har der været mange spekulationer om, hvad Mickey Mouse-selskabet ville gøre med de utallige filmrettigheder, som Fox havde rådighed over.

To af de mest værdigfulde filmserier som de har overtaget, er 'Abernes Planet' og 'Alien'. 

Efter de ikoniske film Planet of the Apes og Alien, har begge film kastet 8 efterfølgere af sig, senest med 2017-filmene War for the Planet of the Apes og Alien: Covenant. Nu er spørgsmålet så, hvordan fremtiden for de elskede franchises ser ud.

Ved CinemaCon fremlagde Disney forleden deres fremtidige planer for de nyligt opkøbte navne - og fans af serierne kan heldigvis ånde lettet op.

Disney kunne nemlig forsikre, at der er en fremtid for filmserierne med både Abernes Planet og Alien hos selskabet.

Dette betyder dog ikke, at vi skal forvente at se nogen nye film lige foreløbigt. 'Planet of the Apes' har netop afsluttet deres prequel-trilogi, mens at den seneste 'Alien'-film ikke havde den forventede indtjening. 

Tiden vil vise, hvordan aber og aliens passer ind i det store Disney-billede.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Mest interesant er nok Alien, fordi Fox nu to gange har forsøgt, at give de fire originale film en oprindelse. Først med de to AvP, og siden forsøgte Ridley Scott selv. Jeg finder det mest sandsynligt, at Disney prøver på egen hånd.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Kaare

Ti nu stille... der er ingen der er enige med din holdning... der er måske 4 mennesker i hele danmark... men det er nok også det...

6 timer siden
Jacob

Jeg er enig i det er misvisende at kalde Avengers: Endgame den bedst sælgende, for når man tager højde for de nævnte ting, så ser resultatet anderl

13 timer siden
Jacob

Så lad os bare være enige om at være uenige.

13 timer siden
Kath

Det bliver spændende at se nye horisonter udforsket i de forskellige film.

14 timer siden
Morten Stig

Disney har ødelagt MCU det startede med Brie Larsen og Captain Marvel, fortsatte I Endgame og nu det her lort please MCU er død Marvel er død.

14 timer siden

Aktive debatter