Danske anmeldere: ”Avengers: Endgame er et mageløst punktum”

Kritikerne herhjemme roser Marvel-filmen
Billede
(© Walt Disney Pictures)

De første, internationale reaktioner på den premiereaktuelle Avengers: Endgame var overvældende positive, og nu følger den danske dagspresse trop.

Fire af de faste medier på kino.dk giver 5 stjerner, mens der er en enkelt 4-stjernert og en 3'er til superheltefilmen. Berlingske og Weekendavisen mangler endnu at offentliggøre deres anmeldelser af filmen.

Heldigvis har pressen over en bred kam været gode til at holde sig fra at spoile handlingen, og det er også tilfældet med nedenstående citater fra de danske anmeldere, som du roligt kan læse, selvom du ikke har set filmen.

Jyllands-Posten (Katrine Sommer Boysen), 5 stjerner

- På den måde er 'Avengers: Endgame' den ultimative superheltefilm, og når den kriminelt og i alle mulige andre tilfælde utilgiveligt lange spilletid på mere end tre stive timer er overstået, finder man sig som publikum både underholdt og rørt hele vejen igennem.

BT (Thomas Brunstrøm), 5 stjerner

- Det er virkelig en fornøjelse, der er tale om, og den bliver kun større, hvis man har set alle Avengers-film og endnu større, hvis man har set samtlige Marvel-film.

Ekstra-Bladet (Henrik Queitsch), 3 stjerner

- Hardcore-fans vil sandsynligvis elske løjerne betingelsesløst, men har man et mere moderat forhold til universet (eller rettere sagt universerne) kunne man nok overveje, om man ikke kunne bruge de tre timer på noget andet. Jeg var i hvert fald gevaldigt skuffet over denne matte finale.

Filmland P1 (Per Juul Carlsen), 5 stjerner

- Det er ikke lige så vildt og chokerende som 'Infinity War', men det er eddersmadreme godt fulgt op.

Politiken (Kim Skotte), 4 stjerner

- Historiens største sammenrend af superhelte overlever på ironien og det gode skuespil.

Avengers: Endgame er aktuel i biografen.