Se trailers til alle ugens premierefilm uge 9

Mark Wahlberg, Peter Jackson og meget mere
Billede
(© UIP)

Ugens premierefilm byder blandt andet på en hævntørstig Liam Neeson i thrilleren Cold Pursuit og den rørende krigsdokumentar af Peter Jackson, They Shall Not Grow Old.

Filmene får premiere den 28. februar, og du kan se trailers og købe billetter herunder:


I thrilleren Cold Pursuit spiller Liam Neeson snerydderen Nels, der vil hævne sin søn, som myrdes af en narkohandler. 


Komedie-dramaet Instant Family - Når 2 bliver til 5 handler om parret Pete og Ellie, der lever af at rive indmaden ud af huse og sætte dem i stand. Men de mangler noget i deres liv, og beslutter sig derfor for at adoptere et socialt udsat barn.


Animationsfilmen Pjuske flyver fra reden handler om en lille kylling fra Island, som ikke får lært at flyve inden hans familie migrerer sydpå, og han bliver derfor efterladt på øen. Pjuske beslutter sig for at krydse øen i håb om at nå den mystiske Paradisdal, hvor det aldrig bliver vinter.


The Miseducation Of Cameron Post er et drama der handler om en ung teenagepige, der bliver sendt i konservativ omvendelsesterapi, efter hun ved en skolefest bliver opdaget i et intimt øjeblik på bagsædet af en bil med en veninde fra bibelskolen. 


I Peter Jacksons storslåede krigdokumentar, They Shall Not Grow Old, har Ringenes Herre-instruktøren tilføjet de nyeste restaurations- og farvelægningsteknologier til århundredgamle optagelser, som er nøje udvalgt fra hundredvis af timers optagelser fra Første Verdenskrig.


Dogman er et drama om en hundefrisør, der bliver involveret i en grum mordsag i en forstad til Rom.