Se trailers til alle ugens premierefilm

Kontroversiel affære, flyvende elefantunge og højspændt dansk familiefilm
Billede
(© Walt Disney Pictures/Scanbox/Nordisk Film)

Denne uge byder på tre meget forskellige film: Trine Dyrholm i sin karrieres mest kontroversielle rolle, gensyn med Disneys elskede elefant, Dumbo, og dansk spændingsfilm for hele familien. 

Se trailers og køb billetter herunder


Dronningen
I dette danske drama leverer Trine Dyrholm sin karrieres mest kontroversielle rolle som Anne, der på overfladen lever et lykkeligt liv med karriere, kærlighed og børn. Det hele ændrer sig radikalt da hun indleder en affære med sin 17-årige stedsøn Gustav. De bliver nu viklet ind i et spind af løgne og bedrag. Anne må gøre op med sig selv, hvilket menneske hun er, hvor langt hun vil gå, og om hun er klar til at tage de fatale konsekvenser.

 


Dumbo
I denne live action-version af Disneys elskede klassiker fra 1941 begynder den tidligere cirkusstjerne Holt Farrier (Colin Farrell) at arbejde for cirkusdirektøren Max Medici (Danny DeVito). Holt og hans to børn bliver sat til at passe en nyfødt elefantunge, hvis alt for store ører gør ham til grin i cirkusset. Da børnene opdager, at Dumbo kan flyve, får det stærkt skrantende cirkus ny vind i sejlene.

Det varer ikke længe før forretningsmanden V.A. Vandeverer (Michael Keaton), opdager Dumbos potentiale og rekrutterer ham til sin nye forlystelsespark, Drømmeland. Men bag Drømmelands glitrende facade gemmer sig dystre hemmeligheder.

 


Hacker
Den danske familiefilm følger den 13-årige hacker Benjamin, hvis mor forsvandt, da han var syv år gammel.

Da nogle nye overvågningsbilleder kunne tyde på, at Benjamins mor stadig er i live, indleder han sin egen eftersøgning i samarbejde med veninden Savannah.

Det bliver starten på en nervepirrende omgang katten-efter-musen med Forsvaret Efterretningstjeneste, hvor det viser sig, at alt ikke er, som det ser ud til at være...