Se trailers til alle ugens premierefilm

Klaustrofobisk thriller, skræmmende gyser og spanske superstjerner
Billede
(© UIP/Scanbox)

Ugens premierefilm byder bl.a. på mere sang og musik med Gaga og Cooper, dansk klaustrofobisk thriller, Jordan Peeles nye skræmmende gyser og spansk drama med Penelope Cruz og Javier Bardem.

 


A Star Is Born – Encore
Er du en af de mange, der elskede sidste års kæmpesucces A Star Is Born, så har du nok allerede bemærket, at denne nye version er ude. Filmen indeholder to helt nye scener, samt længere udgaver af allerede eksisterende scener, som bl.a. byder på en a cappella udgave den Oscar-vindende sang ’Shallow’.

Filmen indeholder også sangen ’Is That Alright’, der indtil videre kun har været at finde på filmens soundtrack.

 


Alle ved det
Filmen foregår i en lille by uden for Madrid, hvor en familie er samlet til et bryllup.

Brudens storesøster Laura (Penelope Cruz) ankommer fra Buenos Aires sammen med sin teenagedatter, mens manden er blevet tilbage i Argentina. Hjemkomsten byder på en varm genforening med familien, men også et gensyn med fortidens store kærlighed - den milde og godmodige Paco (Javier Bardem).

 


Cutterhead
Den danske spændingsfilm ’Cutterhead’ handler om fotografen Rie, der vil portrættere metrobyggeriet og dem, der arbejder i dybet.

En ulykke gør, at Rie ender med at være spærret klaustrofobisk inde i et lille rum i byggeriet sammen med de to kroatiske borebisser, Ivo og Bharan. Det bliver starten på en desperat kamp for overlevelse.

 


Ramen Shop
Filmen 'Ramen Shop' handler om Masato, som er en ung japansk Ramen-kok.

Nu hvor begge hans forældre er døde, beslutter Masato sig for at rejse tilbage til Singapore, for at opsøge sine rødder. Masato kommer på en kulinarisk rejse, der løfter sløret for mere end familiehemmeligheder og lækre madopskrifter.

 


Us
Adelaide Wilson tager sin familie med tilbage til sit barndomshjem til en sjov sommerweekend.

Men Adelaide er hjemsøgt af et trauma fra sin fortid, og hendes paranoia tager til, da det går op for hende, at noget forfærdeligt vil ske for sin familie.

Efter en anspændt dag på stranden tager familien tilbage til sommerhjemmet. Da mørket falder på, opdager Wilson-familien fire mystiske figurer i deres indkørsel.

 


X&Y
’X&Y’ er en udforskning af de mandlige og kvindelige identiteter, og handler om en kvindelig kunstner som inviterer en mandlig skuespiller til at deltage i en grænseløs leg, hvor de på én gang udleverer og dissekerer hinanden.