Cookie- og Privatlivspolitik
Opdaterede premieredatoer for 11 kommende film

Opdaterede premieredatoer for 11 kommende film

Fra Avengers: Endgame til Aquaman 2 og Fast & Furious 9

Stem op!
27
Stem ned!
0
(reset)

Der venter op til flere spændende film både i år, men også længere ude i fremtiden. Nu har en række af dem fået premieredatoer eller fået rykket deres dato. Vi bringer således her et overblik over 11 kommende films opdaterede premieredatoer.

De tæller film som bl.a. Aquaman 2 og Avengers: Endgame samt Space Jam 2, Fast & Furious 9 og Coming to America 2.

Hvilke af filmene glæder du dig mest til?

Avengers: Endgame har premiere den 24. april
Superheltefilmen er det fjerde og sidste kapitel i serien med bl.a. de oprindelige superhelte som Iron Man, The Hulk, Thor, Black Widow, Hawkeye og Captain America.

Annabelle 3 har ændret dato fra den 4. juli 2019 til den 27. juni 2019
Gyseren er den tredje film om den dæmoniske dukke, Annabelle, som første gang optrådte i 'The Conjuring' - og som siden har fået sine egne film i 2014 og en efterfølger i 2017.

’Rambo: Last Blood’ har premiere den 20. september 2019
Sylvester Stallone vender for sidste gang tilbage i sin ikoniske rolle som John Rambo i en femte film. Første gang verden mødte Rambo var tilbage i 1982.Ud og stjæle heste har premiere den 3. oktober 2019
Den norske film handler om den ældre mand Trond, som sidder i sin hytte og tænker tilbage på sommeren halvtreds år tidligere, der ændrede alting.

Godzilla vs. Kong har ændret dato fra 28. maj 2020 til den 12. marts 2020
Action- og monsterfilmen har indtil videre et ukendt plot, men vi kan håbe på et spændende møde mellem kæmpeøglen og monsteraben King Kong.

Fast & Furious 9 har ændret dato fra den 9. april 2020 til den 20 maj 2020
Actionfilmen er den næstsidste film i bilserien med Vin Diesel som Dominic. Forrige kapitel stillede spørgsmålstegn ved Doms troskab til resten af hans hold og var den første film efter Paul Walkers død.Coming to America 2 har premiere den 20. august 2020
Komedien er efterfølgerende til den klassiske 80'er-film 'Coming to America' med Eddie Murphy. Den afrikanske prins, der i 1988 rejste til Queens for at finde ægte kærlighed, er efter sigende nu konge i Afrika.

Dune har premiere den 19. november 2020
Science fiction-filmen er baseret på Frank Herberts roman (på dansk ’Klit’) fra 1965, som i 1984 blev filmatiseret af David Lynch.

Space Jam 2 har premiere den 15. juli 2021
Filmen er den ventede opfølger til basketball-komedien 'Space Jam' fra 1996. En pensioneret Michael Jordan måtte dengang hjælpe et slapt Looney Tunes-hold med at beholde deres frihed.Dungeon & Dragons har ændret dato fra den 22. juli 2021 til den 18. november 2021
Fantasyfilmen er baseret på rollespillet af samme navn med et indtil videre ukendt plot og rolleliste. Instruktøren står tidligere bag gyserkomedien 'Gåsehud' og animationsfilmen 'Monsters vs. Aliens'.

Aquaman 2 har premiere den 15. december 2022
Superheltefilmen er opfølgeren til 'Aquaman', der handlede om halvguden Arthur Currys oprindelseshistorie. Plot og detaljer er endnu ukendte, men det forventes, at Jason Momoa vender tilbage i titelrollen.

Hvilke af filmene glæder du dig mest til?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Henriette69

og Fast &Furious 9 er dem fra jeres liste jeg ser mest frem til :)

VIPER

Looney tunes holdet var da ikke "slapt", men overfor "the Monstars" er der ikke så meget at gøre!
...Synes stadig Monstars burde ha' vundet, kan da godt være MJ var i sin "prime-time", men hvor meget en-mands-hær man lige ha' lov at være!?!
Anyway, glæder mig KLART mest til Avengers: Endgame!!!
~THANOS RULES~

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.