Lad os diskutere Captain Marvel... med spoilers

Ja, denne artikel indeholder spoilers
Billede
(© Disney)

Vi er næsten allerede 100.000 danskere, der har set den første af MCU's film med en kvindelig superhelt i front, Captain Marvel.

Så nu synes vi også, at det er på tide at sætte gang i spoiler-snakken herinde hos os - i hvert fald i denne lukkede tråd, hvor vi kan nørde løs med meninger, holdninger og teorier.

Har du derfor ikke set 'Captain Marvel' endnu, så bør du ikke læse længere - men istedet klikker her, hvor du kan finde billetter til superheltefilmen. Og så håber vi, at du vender tilbage, når du har fået set den.

I den 21. film i det store filmiske Marvel-univers introduceres vi for Vers, en ung Kree-kriger, der efter en infight med nogle Skrulls, ender på planten Jorden i det herrens år 1995. Her møder hun S.H.I.E.L.D.-agenten Nick Fury og sammen begiver de sig ud på en større mission for at finde ud af hvem Vers egentlig er - nemlig Carol Danvers. 

'Captain Marvel' introducerer karakteren af samme navn, som ser ud til at komme til at spille en afgørende rolle i den klimatiske Avengers 4: Endgame. Hun dukker således op ved Captain America & co. i sin egen post-credit-scene, og i den nyeste Avengers-trailer ser vi mødet mellem Danvers og Thor.

Hold dig endelig ikke tilbage i diskussionen. Vi opstiller nemlig her nogle af de spørgsmål, som vi sidder tilbage med - og gerne vil høre jeres inputs til? Deltag i kommentarsporet herunder.

Husk, at følgende indeholder spoilers!

1. Hvordan synes du, at Brie Larson bærer rollen som Captain Marvel?

2. Hvad synes du om den yngre Nick Fury? Og hvad synes du om forklaringen på, hvorfor han har klap for øjet? Kradset ud af en kat...

3. Hvad synes du om katten (ferklen) Goose? Stjal den også dit hjerte?

4. Hvad synes du om, at Marvel Cinematic Universe udspiller sig i 90'erne for første gang?

5. Vi får også introduceret Monica Rambeau - den fremtidige Captain Marvel i tegneserierne - og som formentlig kan overtage evt. efter 'End Game'. Hvad tænker du om dette?

6. 'Captain Marvel' introducerer også de formskiftende Skrulls, der højst usædvanligt viser sig at være gode her. Hvad synes du om dem - og her bl.a. Ben Mendelsohn i rollen som Talos? Det er jo især sjovt at få dem introduceret, hvis Marvel får rettighederne til 'Fantastic Four', hvor Skrulls jo tit optræder.

7. Hvad synes du om, at Ronan fra 'Guardians of the Galaxy' får en kort optræden?

8. Jude Law har også sin første optræden i MCU. Hvad syntes du om ham og hans rolle som Yon-Rogg?

9. Hvad savnede eller manglede du i filmen? Og hvad var højdepunkterne i filmen for dig?

10. Hvad forventer du af Captain Marvel i den kommende 'Avengers: Endgame'?

Hop ind i diskussionen herunder – og ja, spoilers er tilladt.