Cookie- og Privatlivspolitik
Hvad siger I til den sidste Avengers-plakat?

Hvad siger I til den sidste Avengers-plakat?

En æra er ved at være slut

Stem op!
38
Stem ned!
0
(reset)

Den nye trailer til Avengers 4 er landet - og sammen med den den endelige plakat!

Plakaten viser selvsagt Iron Man, Thanos, Captain America, Hulk, Thor, Black Widow og Hawkeye m.fl., men den dejlige tilføjelse er selveste Carol Danvers - alias Captain Marvel!

Lad os høre, hvad du synes om plakaten - lever den op til hypen, dine forventninger, kan du spotte nogle nørdede referencer eller skjulte hints?

Avengers 4: Endgame har premiere den 24. april.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Antaeus

En af mine venner gjorde mig opmærksom på og skrev dette.

"Hatten af for Marvel når de i deres iver for at holde kortene helt, heeeeelt tæt ind til kroppen ikke nævner en eneste af de skuespillere, hvis figur blev til støv i slutningen af “Infinity War”, på plakaten til “Endgame”. (Heller ikke ikke i den magre tekst i bunden)
...
Det kan selvfølgelig være, fordi figurerne faktisk ikke kommer tilbage fra det hinsides her i anden del, meeeeeeen ...."

Det er faktisk ret cool synes jeg.

Christian

Jeg siger, hvor er det dog dybt_nederen, at jeg tager til USA skide 2 dage før filmen har premiere herhjemme, d.24 april! :-( Hvilket faktisk er 2 hele dage før den frigives i USA. Simpelthen så tåbeligt, at jeg tager til deres hjemland USA for, at skulle vente de dage mere med at se den, haha. Én ting er Danmark, hvor det ikke er et problem at få billetter, men i USA!!! Shiiit, det kommer til at blive så svært at få billetter den første uge.

Men damn jeg glæder mig til at se den! :-)

Richarduser/752042

I skriver at Hulk er på plakaten, hvilket - teknisk set - ikke er helt korrekt.
Ja, jeg flueknepper, men jeg synes at det er ret interessant at man ser Bruce Banner og ikke Hulk.
Jeg håber dog virkelig at man ser Hulk i filmen.

Glæder mig sindssygt meget til at se Endgame. Kommer der nogen speciel visning; galla eller lign.?

Anton Berg

Jeg er hyped. Jeg glæder mig for vildt!!!

Men det er for alle andre grunde end Marvel’s filmplakater, for de er middelmådige, intetsigende, uoriginale og fantasiløse ASF!!! Generelt hader jeg filmplakater, der bare består af et clusterfuck af diverse skuespillerers ansigter klistret oveni i hinanden, mens de glor til højre og venstre mod ting, som vi ikke kan se. Marvel har bare tendensen til konstant at gøre det, hvilket har medført, at jeg generelt ignorrer deres plakater. Endgame’s plakat er ingen undtagelse, dog er den mere tiltalende end Infinity War’s plakat, der mindede alt for meget om Thor: Ragnaroks plakat.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Grete

Jeg elsker bare Batman, så fed en historie.

1 dag siden
Heine

Tak for deling!

1 dag siden
Jimmy

Endelige en RIGTIG Disneyfilm, og ikke en kopi ala Live Action! Jeg glæder mig til at se den!!

4 dage siden
Rasmus/Musen

Disney har lavet Vaiana om en ensom kvinde på vandet, der søger efter nye eventyr.

1 uge siden
Rasmus/Musen

Sikke en beslutning(jeg tænkte selv, det nok aldrig ville stoppe det vanvittige univers).

1 uge siden

Aktive debatter