Cookie- og Privatlivspolitik
Får Scorseses gangsterfilm The Irishman en bred biografpremiere?

Får Scorseses gangsterfilm The Irishman en bred biografpremiere?

De Niro og Pacino sammen på det store lærred

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Mens Alfonso Cuaróns Oscar-vindende drama Roma kom i biografen i en kort periode i et smalt udvalg af biografer, lader det til, at Martin Scorseses stjernebesatte gangsterfilm The Irishman får en bred biograf-udgivelse – det selvom filmen er en Netflix-produktion.

Streaming-tjenesten viste nemlig for nyligt Oscar-seerne det første kig på næste års premieresæson. Heriblandt teaseren til Scorseses genforening med Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci og Harvey Keitel.

Teaseren blev akkompagneret af sætningen: ”I biografen næste efterår”, hvilket er anderledes end afslutningen i teaseren for ’Roma’, hvor det lød ”I udvalgte biografer”.

Dette indikerer således - ifølge bl.a. the Hollywood Reporter - at Netflix, der eller tidligere har undgået biografvisninger, planlægger at udvide forretningen med deres hidtil største film. Højst sandsynligt inspireret af Romas succes.

Forhåbentligt får vi også herhjemme  lov til at nyde filmen i biografen – hvilket også er et ønske fra Scorsese selv. Vi hepper på, at det sker!

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden
jørgen

kommer til at koste biografer livet tror jeg

1 uge siden
Ramonuser/167848
Ramonuser/167848

...nu glæder jeg mig bare til at se om Tenet kan udfordre disse Top 3, som for alvor har brændt sig fast, fordi de rammer plet på alle sanser!

1 uge siden

Aktive debatter