Cookie- og Privatlivspolitik
Elton John-film bliver fuld af sex og stoffer

Elton John-film bliver fuld af sex og stoffer

'Rocketman' får høj censur

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Til maj får filmen om megastjernen Elton John premiere, og den kommer ikke til at være for børn. Rocketman forventes nemlig at få censuren R i USA, der betyder "tilladt over 17 år".

The Hollywood Reporter skriver, at filmen vil få den høje censur pga. sexscener og brug af stoffer. Hvis man kender lidt til Elton Johns livshistorie, ved man, at især hans tidlige år som musiker kørte i overhalingsbanen med kokain og alkohol.

Taron Egerton har fået til opgave at portrættere sangeren i filmen, og nu ved vi så, at hans skildring ikke kommer til at lægge fingre imellem. Heller ikke når det kommer til kærlighedsscenerne mellem titelpersonen og han første manager, John Reid, spillet af Richard Madden.

'Rocketman' er en fantasifuld fortælling om de tidlige år i Elton Johns karriere, inden han blev en verdensstjerne med hits som 'Your Song', 'Tiny Dancer' og selvfølgelig 'Rocket Man'.

Filmen instrueres af Dexter Fletcher, der også havde Egerton i titelrollen i den veloplagte Eddie the Eagle. I birollerne ses Jamie Bell som Johns mangeårige skrivemakker Bernie Taupin, og Bryce Dallas Howard som Eltons mor Sheila Farebrother.

Rocketman får premiere den 30. maj.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden
jørgen

kommer til at koste biografer livet tror jeg

1 uge siden
Ramonuser/167848
Ramonuser/167848

...nu glæder jeg mig bare til at se om Tenet kan udfordre disse Top 3, som for alvor har brændt sig fast, fordi de rammer plet på alle sanser!

1 uge siden

Aktive debatter