Cookie- og Privatlivspolitik
Elton John-film bliver fuld af sex og stoffer

Elton John-film bliver fuld af sex og stoffer

'Rocketman' får høj censur

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Til maj får filmen om megastjernen Elton John premiere, og den kommer ikke til at være for børn. Rocketman forventes nemlig at få censuren R i USA, der betyder "tilladt over 17 år".

The Hollywood Reporter skriver, at filmen vil få den høje censur pga. sexscener og brug af stoffer. Hvis man kender lidt til Elton Johns livshistorie, ved man, at især hans tidlige år som musiker kørte i overhalingsbanen med kokain og alkohol.

Taron Egerton har fået til opgave at portrættere sangeren i filmen, og nu ved vi så, at hans skildring ikke kommer til at lægge fingre imellem. Heller ikke når det kommer til kærlighedsscenerne mellem titelpersonen og han første manager, John Reid, spillet af Richard Madden.

'Rocketman' er en fantasifuld fortælling om de tidlige år i Elton Johns karriere, inden han blev en verdensstjerne med hits som 'Your Song', 'Tiny Dancer' og selvfølgelig 'Rocket Man'.

Filmen instrueres af Dexter Fletcher, der også havde Egerton i titelrollen i den veloplagte Eddie the Eagle. I birollerne ses Jamie Bell som Johns mangeårige skrivemakker Bernie Taupin, og Bryce Dallas Howard som Eltons mor Sheila Farebrother.

Rocketman får premiere den 30. maj.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Renéuser/737123
Renéuser/737123

Havde fornøjelsen af at se Valhalla. Fantastisk film, med massere af action, god fortælling og skuespil i høj klasse.

2 timer siden
michael

SÅ den for noget tid siden og nu, lige som dengang, kuldegysninger. synes den er rigtig godt lavet og rigtig godt klippet.

1 dag siden
Antaeus

Det bliver spændende hvad de kan få ud af den. Pippi er jo en af de helt store inden for børne-genren af geniale Astrid Lindgren.

1 dag siden
Antaeus
top

"Alle bør se" er en vild overdrivelse, men her er de bedste.

1 dag siden
TheDayDreamer

Den her trailer er intet mindre end magisk!

2 dage siden

Aktive debatter