Cookie- og Privatlivspolitik
5 film du skal se i april

5 film du skal se i april

Længe ventet superheltefilm, nyt fra gysets mester og erotisk thriller

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Så har brugerne afgivet deres stemmer og afgjort, hvilke film der skal på listen over de mest ventede i april.

Der er noget for enhver smag. Vi byder bl.a. på den mest ventede superheltefilm i mange år, fransk tegneseriehelt, portræt af verdens mest berømte komikerpar, hårrejsende Stephen King-gyser og erotisk thriller.

Se trailers og køb billetter (dog ikke til Avengers: Endgame) til filmene herunder


Avengers: Endgame (97%)

Ikke overraskende topper denne film listen. Superheltefilmen der bliver forløsningen på dens tre episke forgængere og resten af Marvel-filmene.

Handlingen tager udgangspunkt i de forfærdelige hændelser i forgængeren, Avengers: Infinity War, hvor Thanos udryddede halvdelen af jordens befolkning og med ét også knækkede Avengers-holdet. Nu samles de resterende helte en gang for alle til et endeligt og episk opgør.

 


After (94%)
Filmen 'After', der er en teenage-udgave af Fifty Shades of Grey-serien, handler om den dedikerede studerende Tessa, som møder den mørke og mystiske rebel Hardin.

Tessa starter første semester på college med store ambitioner for sin fremtid og sit forhold med sin high-school sweetheart.

Den unge kvindes verden åbnes i mødet med Hardin, og hun begynder at sætte spørgsmåltegn ved alt, hun troede, hun vidste om sig selv og sine fremtidsdrømme.

Filmen er baseret på den første roman i bog-serien af Anna Todd, som oprindeligt opstod som en fanfiction om det tidligere One Direction-medlem Harry Styles.

 


Pet Sematary (88%)
Gysets mester er tilbage, og her har vi at gøre med en af hans uhyggeligste historier nogensinde.

'Pet Sematary' handler om en familie, der flytter til et nyt hus, som ligger ved siden af en dyrekirkegård, hvor børn begraver deres kæledyr. Efter en række uhyggelige begivenheder, dør familiens kat, som de begraver på dyrekirkegården. Dette bliver starten på et ubeskriveligt mareridt.

 


Gøg og Gokke (88%)
Dette komikerpar, hvis borgerlige navne var Oliver Hardy og Stan Laurel, behøver vist ikke nærmere omtale. De havde deres storhedstid i stumfilmsæraen og har siden dengang været elsket over hele verden.

Filmen følger Hardy og Laurel, der forsøger at genvinde deres filmkarriere. Dette får dem ud på et eventyr igennem efterkrigstidens Storbritannien.

 


Asterix og trylledrikkens hemmelighed (88%)
Listens animationsfilm følger Asterix, Obelix og troldmanden Miraculix, som skal finde en lærling til at overtage trylledrikkens hemmelighed. Det bliver en farefuld færd, da der er mange, som vil udnytte trylledrikkens magiske kræfter.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Isabella

For MCU og GoT fans, må det være den mest ventede måned i år.. At skulle se den grande finale for både Avengers og Game of Thrones, uh jeg er spændt!

Johnnyuser/335920

Avengers har jeg ingen interesse i.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

3 timer siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

4 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

12 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

12 timer siden
Finn Carl

Jeg så versionen med Peter Ustinov som Poirot, også filmet ombord på den afsatte, ægyptiske Kong Farouks gamle kongeskib på Nilen, som agerede hjul

18 timer siden

Aktive debatter