Cookie- og Privatlivspolitik
5 film du skal se i april

5 film du skal se i april

Længe ventet superheltefilm, nyt fra gysets mester og erotisk thriller

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Så har brugerne afgivet deres stemmer og afgjort, hvilke film der skal på listen over de mest ventede i april.

Der er noget for enhver smag. Vi byder bl.a. på den mest ventede superheltefilm i mange år, fransk tegneseriehelt, portræt af verdens mest berømte komikerpar, hårrejsende Stephen King-gyser og erotisk thriller.

Se trailers og køb billetter (dog ikke til Avengers: Endgame) til filmene herunder


Avengers: Endgame (97%)

Ikke overraskende topper denne film listen. Superheltefilmen der bliver forløsningen på dens tre episke forgængere og resten af Marvel-filmene.

Handlingen tager udgangspunkt i de forfærdelige hændelser i forgængeren, Avengers: Infinity War, hvor Thanos udryddede halvdelen af jordens befolkning og med ét også knækkede Avengers-holdet. Nu samles de resterende helte en gang for alle til et endeligt og episk opgør.

 


After (94%)
Filmen 'After', der er en teenage-udgave af Fifty Shades of Grey-serien, handler om den dedikerede studerende Tessa, som møder den mørke og mystiske rebel Hardin.

Tessa starter første semester på college med store ambitioner for sin fremtid og sit forhold med sin high-school sweetheart.

Den unge kvindes verden åbnes i mødet med Hardin, og hun begynder at sætte spørgsmåltegn ved alt, hun troede, hun vidste om sig selv og sine fremtidsdrømme.

Filmen er baseret på den første roman i bog-serien af Anna Todd, som oprindeligt opstod som en fanfiction om det tidligere One Direction-medlem Harry Styles.

 


Pet Sematary (88%)
Gysets mester er tilbage, og her har vi at gøre med en af hans uhyggeligste historier nogensinde.

'Pet Sematary' handler om en familie, der flytter til et nyt hus, som ligger ved siden af en dyrekirkegård, hvor børn begraver deres kæledyr. Efter en række uhyggelige begivenheder, dør familiens kat, som de begraver på dyrekirkegården. Dette bliver starten på et ubeskriveligt mareridt.

 


Gøg og Gokke (88%)
Dette komikerpar, hvis borgerlige navne var Oliver Hardy og Stan Laurel, behøver vist ikke nærmere omtale. De havde deres storhedstid i stumfilmsæraen og har siden dengang været elsket over hele verden.

Filmen følger Hardy og Laurel, der forsøger at genvinde deres filmkarriere. Dette får dem ud på et eventyr igennem efterkrigstidens Storbritannien.

 


Asterix og trylledrikkens hemmelighed (88%)
Listens animationsfilm følger Asterix, Obelix og troldmanden Miraculix, som skal finde en lærling til at overtage trylledrikkens hemmelighed. Det bliver en farefuld færd, da der er mange, som vil udnytte trylledrikkens magiske kræfter.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Isabella

For MCU og GoT fans, må det være den mest ventede måned i år.. At skulle se den grande finale for både Avengers og Game of Thrones, uh jeg er spændt!

Johnnyuser/335920

Avengers har jeg ingen interesse i.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Stine Teglgaard

På IMDb er det en komedie. Og da jeg så filmen, var det en komedie... og et drama. Du snakker om dit indtryk af filmen ud fra traileren.

3 timer siden
monauser/961004
monauser/961004

jeg har ikke fundet det endnu??

5 timer siden
Camie

Uhh altså, den havde jeg helt glemt. Man får helt lyst til at se den igen.

8 timer siden
Jacob

Jeg tror virkelig at DC har fat i den lange ende med deres nye Elseworlds, og muligvis kan det blive en ligeså stor præstation som i The Dark Knigh

19 timer siden
Reyam

Jeg vil stadig ikke lige frem kalde en film, som også handler om en komedie.

23 timer siden

Aktive debatter