Cookie- og Privatlivspolitik
Vil Avengers 4 blive vist med pause i biografen?

Vil Avengers 4 blive vist med pause i biografen?

Nyt om den (indtil videre) tre timer lange superheltefilm

Stem op!
35
Stem ned!
0
(reset)

Der har været en række test-visninger af den længe ventede Avengers: Endgame, der som Avengers: Infinity War, instrueres af de to Russo-brødre.

Det er – som vi tidligere har skrevet – en film, der nok ender med at blive tre timer lang.

Det betyder også, at man kan spekulere i, om der kommer til at være en pause undervejs i filmen – som det f.eks. var tilfældet med Quentin Tarantinos The Hateful Eight med sine tre timer og syv minutter i 2015.

Anthony Russo fortæller bl.a. for nylig følgende:

- Vi har vist filmen fire gange for et publikum nu. Til de tre første visninger var der ikke en eneste person, der rejste sig for at gå på toilettet.

Det vil altså også sige, at der nu er en række mennesker, der allerede kender svarene på de mange spørgsmål den forrige film efterlod os med samt de mange hemmeligheder, filmen er omgærdet af. Det er næsten for spændende.

Men hvis udtalelserne fra Russo-brødrene om, at 'Avengers: Endgame' bliver tre timer lang, holder, bliver det altså også den længste MCU-film nogensinde.

- Vi arbejder stadig på en tre timer lang version af filmen, fortæller Joe Russo, men understreger dog, at der stadig arbejdes på filmen, bl.a. i klipningen.

Joe Russo fortæller videre:

- Lige nu synes vi, at filmen udspiller sig godt, og vi har fået vildt gode tilbagemeldinger fra vores test-publikummer.
Vi har en rigtig god fornemmelse med, hvor filmen er.

Vil du gerne have en tissepause i Avengers: Endgame?

Avengers: Endgame får dansk premiere den 25. april.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Michael

Ikke fordi jeg har brug for en pause, men har oplevet en del som går på toilettet under film (som varer under 2 timer), og det kan være lidt forstyrrende, især hvis vedkommende bagefter lige skal høre sidekammeraterne hvad han/hun er gået glip af.

Ellers forstår jeg virkelig ikke hvorfor biograferne ikke bare tager chancen med det samme og siger "ja der kommer en pause". Det vil give lidt mere salg til dem i deres kiosker.

René

Altså når man brugte pause i nogle af Harry Potter filmene som varede 2 timer og mellem 10 og 20 minutter, hvorfor så ikke i Avengers: End Game. Men personligt nej tak. Jeg sørger altid for at tømme alt inden dørs inden filmen begynder. Jeg er enig i nogle af de andre at nogle af tiderne kunne I sætte pauser ind i mens andre tider skal være uden pauser. Jeg kan huske da de viste Avengers filmene og Transformers: Age of Extinction som var lang tid, der var ikke pauser med i.

Horsi

Måske formiddag og eftermiddag med pauser så børnefamilier kan se med. Mens aften hvor det primært er voksne er uden og så kan folk jo også fordele sig efter lyst.

Thomas

Så man tager vel ikke små børn med ind og ser den?

Horsi

Altså måske ikke de mindste men jeg tror bestemt at en del forældre tager deres lidt ældre børn ind og se det. Det er nemt at glemme men mange børn har nu vokset op med MCU og vil være knust ikke at få finalen med.

Ting som Hunger Games som handler om at sende børn ind i en arena for at slå hinanden ihjel er tilladt for 11 årige og op efter uden voksen selskab. Mængden af billetter dert blev solgt for Infinity War tror jeg ikke du kan opnå hvis du ikke lader børnefamilier komme med. Ærlig talt så er det jo ikke op til hverken dig eller mig at vurdere om barnet kan holde til det men forældrene.

Jacob

Skal man virkelig tisse eller bliver rygetrængende, så kan jeg godt se det smarte med en pause, men personligt vil jeg helst løbe chancen, og se de tre timer i streg. Nu ved jeg ikke lige hvor lang en pause man havde tænkt, men biograferne kan vel hurtigt misse en forestilling pr. dag, og det kan da nemt koste dem mange penge.

Alexanderuser/26783

Personligt vil jeg gerne frabede mig pausen.
Men hvorfor ikke gøre begge dele ? Man kan vel godt have 1 eller 2 forestilinger om dagen, hvor pause er inkluderet.
Men hvis der bliver på ALLE forestilinger, så kommer jeg ikke i biografen, fordi det vil ødelægge min indlevelse i filmen.

DJN

I aldrig før været ude for pause i nogle af de film I har set? Det ødelægger ikke noget. Tværtimod gør det, at man bedre kan koncentrere sig, når man ikke også skal bekymre sig om en fyldt blære :)

JegELSKERFilm

NEJ aldrig i livet ??? Man holder IKKE pause midt i en spændende film ??? Toiletbesøg, og andet pjank kan man ordne inden filmen ??? Det vil være fuldstændig tåbeligt, at afbryde filmen, og så skal man sidde og glo på ingenting i den tid det varer ??? Jeg ville overveje ikke, at se filmen i biografen så.

Elisabeth Nybro

Jeg indrømmer at 3 timer er lang tid, men man går jo netop i biografen for at indleve sig fuldstændig i filmen! Hvis der kommer en pause afbryder man bare flowet, folk bliver distraherede og desuden forudser jeg kæmpe køer på toilettet, så folk alligevel ikke når ind igen... Pauser er til når man sidder derhjemme, ikke i biografen!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars Michael

Igen igen mega svært at sige hvad for en film der er hans bedste.
Men skulle man lave en topn5 ville min se sådan ud.

20 timer siden
HM
HM

den pris har aldrig været noget værd alligevel. filmselskaberne har købt deres stemmer i årevis. så det her overrasker vist ingen.

1 dag siden
Lars Beck

Jeg synes ikke rigtigt jeg kan læse mig til, at det er selve begivenheden GG22 der er aflyst, men "bare" tv-selskabet der har trukket sig!?

1 dag siden
Wayne

Men flot klippet sammen af Johan Albrechtsen

3 dage siden
Jørgen

Det lyder meget spændende.

4 dage siden

Aktive debatter