Cookie- og Privatlivspolitik
Se trailers til alle ugens premierefilm

Se trailers til alle ugens premierefilm

Fra Mads Mikkelsen på overlevelse til flyvende drager

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Ugens fem premierefilm byder på alt fra animationsfilmen Sådan træner du din drage 3 og Mads Mikkelsen på overlevelse i Arctic, mens også dramaet Unge Astrid har premiere, videre til filmen om Dick Cheney med Vice samt dokumentarfilmen Free Solo.

Se alle film i biografen fra den 31. januar og køb dine billetter herunder.Sådan træner du din drage 3
Animationsfilmen er den sidste i trilogien om vikingen Hikke og hans drage Tandløs. Bersærkø er blevet et fredeligt sted at bo, men da Hikke og hans venner er begyndt at redde drager, er øen blevet overbefolket. Vikingerne møder nu den berygtede dragejæger Grimmel, som har svoret at udrydde alle natskygge-drager - og Tandløs er den sidste. For at redde dragerne må Hikke og hans venner nu gå på jagt efter et eventyrligt rige ved verdens yderste kant, hvor dragerne kan leve i fred.

Arctic
I overlevelses-dramaet er manden Overgård – spillet af Mads Mikkelsen - tilsyneladende styrtet ned med et fly i det iskolde Arktis. Her overlever han fra dag til dag helt alene omringet af den barske natur. Overgård har efterhånden lært at overleve ved at fange fisk og få varmen i maskinvraget, og håbet om at blive reddet eksisterer stadig. Men hvordan vil han mon klare den tilsyneladende håbløse situation i længden?


 


Unge Astrid
Det svenske drama handler om den unge Astrid Lindgren længe før hun blev en af Nordens mest elskede forfattere. Astrid vokser op i en lille svensk by, men er mere sprælsk end de andre piger og drømmer om at komme væk og blive til noget. Hun tager derfor imod udfordringen at blive praktikant på den lokale avis. Redaktøren ligger dog midt i en skilsmisse, og snart opstår der følelser mellem den voksne redaktør og den 16-årige pige. Dette fører til en skelsættende begivenhed for den unge Astrid.

Vice
Det biografiske og satiriske drama handler om den 46. vicepræsident Dick Cheney, der spilles af en nærmest ugenkendelig Christian Bale. Således fortælles den vilde historie om den berygtede politikers liv - fra sin drikfældige ungdom og vejen ind i de mest magtfulde gemakker hos USA’s præsident i Det Hvide Hus. ’Vice’ er således baseret på en sand historie, der dog er bevidst om, at den måske ikke er lige sand hele vejen, bl.a. fordi politikeren er en meget hemmelighedsfuld og privat mand.

Free Solo
Dokumentarfilmen er et fantastisk og intimt portræt af verdens bedste soloklatrer Alex Honnold, da han forbereder sig på at opnå sin livslange drøm om at klatre verdens mest berømte klippevæg, El Capitan. 1000 meter - og uden reb. Fejret som en af de største atletiske bedrifter nogensinde, satte Honnolds den ultimative standard indenfor klatring: Perfektion eller død. Filmen vises uden undertekster.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jimmy

Endelige en RIGTIG Disneyfilm, og ikke en kopi ala Live Action! Jeg glæder mig til at se den!!

4 timer siden
Rasmus/Musen

Disney har lavet Vaiana om en ensom kvinde på vandet, der søger efter nye eventyr.

3 dage siden
Rasmus/Musen

Sikke en beslutning(jeg tænkte selv, det nok aldrig ville stoppe det vanvittige univers).

3 dage siden
Daniel Bentien

Jeg fik aldrig kvitteret for din og Waynes meget nyttige feedback på vores streamingguide. Mange tak for det.

4 dage siden
Wayne

Det er ikke stort - men sjovt.

5 dage siden

Aktive debatter