Cookie- og Privatlivspolitik
Se trailers til alle ugens premierefilm

Se trailers til alle ugens premierefilm

Fra Mads Mikkelsen på overlevelse til flyvende drager

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Ugens fem premierefilm byder på alt fra animationsfilmen Sådan træner du din drage 3 og Mads Mikkelsen på overlevelse i Arctic, mens også dramaet Unge Astrid har premiere, videre til filmen om Dick Cheney med Vice samt dokumentarfilmen Free Solo.

Se alle film i biografen fra den 31. januar og køb dine billetter herunder.Sådan træner du din drage 3
Animationsfilmen er den sidste i trilogien om vikingen Hikke og hans drage Tandløs. Bersærkø er blevet et fredeligt sted at bo, men da Hikke og hans venner er begyndt at redde drager, er øen blevet overbefolket. Vikingerne møder nu den berygtede dragejæger Grimmel, som har svoret at udrydde alle natskygge-drager - og Tandløs er den sidste. For at redde dragerne må Hikke og hans venner nu gå på jagt efter et eventyrligt rige ved verdens yderste kant, hvor dragerne kan leve i fred.

Arctic
I overlevelses-dramaet er manden Overgård – spillet af Mads Mikkelsen - tilsyneladende styrtet ned med et fly i det iskolde Arktis. Her overlever han fra dag til dag helt alene omringet af den barske natur. Overgård har efterhånden lært at overleve ved at fange fisk og få varmen i maskinvraget, og håbet om at blive reddet eksisterer stadig. Men hvordan vil han mon klare den tilsyneladende håbløse situation i længden?


 


Unge Astrid
Det svenske drama handler om den unge Astrid Lindgren længe før hun blev en af Nordens mest elskede forfattere. Astrid vokser op i en lille svensk by, men er mere sprælsk end de andre piger og drømmer om at komme væk og blive til noget. Hun tager derfor imod udfordringen at blive praktikant på den lokale avis. Redaktøren ligger dog midt i en skilsmisse, og snart opstår der følelser mellem den voksne redaktør og den 16-årige pige. Dette fører til en skelsættende begivenhed for den unge Astrid.

Vice
Det biografiske og satiriske drama handler om den 46. vicepræsident Dick Cheney, der spilles af en nærmest ugenkendelig Christian Bale. Således fortælles den vilde historie om den berygtede politikers liv - fra sin drikfældige ungdom og vejen ind i de mest magtfulde gemakker hos USA’s præsident i Det Hvide Hus. ’Vice’ er således baseret på en sand historie, der dog er bevidst om, at den måske ikke er lige sand hele vejen, bl.a. fordi politikeren er en meget hemmelighedsfuld og privat mand.

Free Solo
Dokumentarfilmen er et fantastisk og intimt portræt af verdens bedste soloklatrer Alex Honnold, da han forbereder sig på at opnå sin livslange drøm om at klatre verdens mest berømte klippevæg, El Capitan. 1000 meter - og uden reb. Fejret som en af de største atletiske bedrifter nogensinde, satte Honnolds den ultimative standard indenfor klatring: Perfektion eller død. Filmen vises uden undertekster.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

DJN
DJN

Altså, jeg er MCU-fan, men hvis dette er hvad de disker op med, så er det da at gøre grin med folk :D

9 timer siden
Daniel Bentien

Ja, det er svært at skjule sin begejstring over filmen, og selvom det må siges at være et populært valg, er der i min optik en grund til, at P.F.

15 timer siden
Julius

Fedt med et QT-spotlight. Det er svært at sætte ord på hvor fænomenalt et værk, Pulp Fiction faktisk er, men du gør det godt her, Daniel.

17 timer siden
Neesai

Hvis man for en gang skyld ikke skal være skuespiller eller kendt på anden vis for at kunne komme med til en gallapremiere (hvis der bliver holdt e

19 timer siden
Daniel Bentien

'Kill Bill' er også forrygende, og vi kommer til den senere i vores blog-serie.

20 timer siden

Aktive debatter