Plotdetaljer til Avengers 4 afsløret

Avengers vs Thanos runde 2
Billede

Update: Collider har sidenhen i et inerview fået feedback fra instruktørerne, der mere eller mindre kalder det lækkede plot for falsk.

OBS: Vær opmærksom på, at denne artikel indeholder SPOILERS for Avengers: Infinity war.

Vi er mange der tæller dagene til Avengers 4: Endgame, hvor vi endeligt får lov at se, hvad de resterende Avengers stiller op umiddelbart efter Thanos' altødelæggende knips, som tog livet af halvdelen af universet.

Marvel har indtil videre været sparsomme med information om filmens handling, men Disneys australske afdeling har ved en fejl været behjælpelige med nye detaljer.

I et nu slettet opslag beskrives det, hvordan vores superhelte endnu en gang må trække i latexdragterne - og den lyder som følger:

Efter de ødelæggende begivenheder i 'Avengers: Infinity War' (2018), er verden i ruiner grundet den vanvittige titan Thanos' bedrifter. 

Med hjælp fra overlevende allierede, må The Avengers endnu engang samles for at trække Thanos' handlinger tilbage og genskabe orden i universet, uanset hvilke konsekvenser det får. 

Det ser altså ikke overraskende ud, som om at de resterende helte har tænkt sig at forsøge at få verden tilbage som den så ud før dødsknipsets. Vi kan altså godt forventes os en voldsom dødskamp mod Thanos.

Det mest bemærkelsesværdige i opslaget er dog dens omtale af de konsekvenser som sådan en aktion kan få. Meget tyder derfor på, at vi nok må sige farvel til nogle af vores favorit superhelte for altid. 

Avengers 4: Endgame får premiere den 24. april.