Cookie- og Privatlivspolitik
Kan du huske lille søde 12-årige Christian Bale i Mio Min Mio?

Kan du huske lille søde 12-årige Christian Bale i Mio Min Mio?

Dengang Vice-stjernen medvirkede i en Astrid Lindgren-film

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Hvad har ugens to meget forskellige premierefilm, den Oscar-nominerede politiske satiredrama Vice og den svenske anmelderroste Astrid Lindgren-biografi, Unge Astrid, til fælles?

Find billetter her:

Vice

 

 


Unge Astrid

 

 

Christian Bale! Er svaret. Den Oscar-nominerede 'Vice'-skuespiller fik i 1987 nemlig sin debut i filmatiseringen over Astrid Lindgrens klassiske børnebog, Mio Min Mio fra 1954. 

I den anledning bringer vi her et par fantastiske klip af lille søde Bale som hovedkarakteren Bos bedste ven Jum-Jum. Fra fine scener på hesteryg til ømme øjeblikke på panfløjte.

Filmen handler om drengen Bo, som ikke er glad for at bo hos sine adoptivforældre. Da han finder en magisk vej ind i en fantasiverden kaldet 'Landet i det fjerne' stikker han af for at møde sin sande far, der er konge. Bo kalder sig nu Mio og tager kampen op imod ondskaben selv, ridderen Kato. 

Vice og Unge Astrid kan se lige nu i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Daniel Bentien

Ja, det er svært at skjule sin begejstring over filmen, og selvom det må siges at være et populært valg, er der i min optik en grund til, at P.F.

4 timer siden
Julius

Fedt med et QT-spotlight. Det er svært at sætte ord på hvor fænomenalt et værk, Pulp Fiction faktisk er, men du gør det godt her, Daniel.

6 timer siden
Neesai

Hvis man for en gang skyld ikke skal være skuespiller eller kendt på anden vis for at kunne komme med til en gallapremiere (hvis der bliver holdt e

8 timer siden
Daniel Bentien

'Kill Bill' er også forrygende, og vi kommer til den senere i vores blog-serie.

9 timer siden
Michael

Så må det jo betyde, at der nu er en ledig praktik plads til os andre :)

1 dag siden

Aktive debatter