Cookie- og Privatlivspolitik
Journal 64 er den bedst indtjenende danske film nogensinde!

Journal 64 er den bedst indtjenende danske film nogensinde!

Carl Mørck overgår sig selv

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares forlader Afdeling Q med stil. Deres sidste kapitel som Carl Mørck og Assad har nemlig slået alle økonomiske rekorder for en dansk film, og Journal 64 er nu den danske film med den største omsætning i biograferne nogensinde!*

Filmen har således i skrivende stund en omsætning på 72,5 millioner kroner(!), og den slår dermed den tidligere rekord sat af Fasandræberne tilbage i 2014, som havde en indtjening på 68,1 millioner kr.

SE OGSÅ: Interview: "What! Skal du være med i en Afdeling Q-film?"

I 'Journal 64' bliver tre mumificerede lig fundet i en lejlighed, og sagen sender vores to detektiver til Sprogø, hvor de kommer på sporet en dyster og markaber sag om det gamle kvindehjem på øen.

SE OGSÅ: Eksklusivt: Barskt fraklip fra Journal 64

Journal 64 kan stadig ses i biografen.

billetsalg

*Ikke justeret for inflation.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Kasper

Det er ikke den bedst sælgende film.

Antaeus

Som andre også skriver.

Når "Olsen Banden Ser Rødt" har solgt langt flere billetter og "De Røde Heste" formentlig har solgt omkring det tredobbelte så giver det altså ikke mening.

På den måde kan i blive ved med at få bedst indtjente og bedst sælgende og vi får intetsigende og latterlige overskrifter som denne.

Om 100 år så kan i lave en overskrift på en film, som har solgt 10.000 billetter, men fordi billetprisen er 20 gange højere end i dag, så kan i endnu engang lave en overskrift med bedst sælgende.

Nu må galskaben stoppes.

Andreasuser/42454

Lidt misvisende at skrive at den er mest sælgende. Helt enig med Michael ovenfor. Ingen tvivl om at filmen klarer sig rigtigt flot. I skrivende stund er der solgt mere end 700.000 billetter. Men der er altså et stykke op til at være den mest sælgende film målt på, hvor mange billetter der er solgt. Olsen Banden ser Rødt solgte over 1,2 million.

https://www.kino.dk/nyheder/2014/02/de-25-bedst-saelgende-danske-film

https://www.dfi.dk/viden-om-film/tal-og-fakta/aktuelt-billetsalg

Michaeluser/602568

Hold da op en ligegyldig artikel, spækket med fejl.

En film kan ikke være bedst sælgende, medmindre den har solgt FLEST BILLETTER.
Det ligger i ordet "sælgende".

Den kan være mest indtjendende. Ikke mest sælgende.
Og at være den mest indtjendende er ikke det sværeste i verden eftersom bio billetterne er udsat for markant højere inflation end stort set alt andet.

Hvor mange billetter har den solgt? Det er det eneste relevante for en films succes når den skal sammenlignes med andre (ældre) films præstationer.

Når det er sagt, så var det hands down den bedste Q film i serien. Og den første som føltes som en "rigitg" film. Ægte 1. klasse instruktion gør altså en forskel.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.