Captain Marvel "adskiller sig fra enhver anden Marvel-film"

Læs de første reaktioner
Billede

Forsalget til Captain Marvel er startet.

Den 6. marts kan den nye superheltefilm og første kvindelige solofilm i MCU, Captain Marvel, ses i biograferne i hele landet. Men allerede nu kan du opleve de første reaktioner på den filmen, der blandt andet bliver kaldt "TOTALLY AWESOME".

ERIK DAVIS - @Fandango
#CaptainMarvel har en fantastisk 90'er-sci-fi-vibe med en tone, der adskiller sig fra enhver anden Marvel-film, virkelig. Den er retro & trippy, mystisk & nørdet. Den er sjov på overraskende steder og badass på alle de rigtige steder. Den forbliver underholdende, fordi den hele tiden skifter. Den har alle de rigtige ting.

ERIC EISENBERG – @CinemaBlend
Kaptajn Marvel er en eksplosition! Den har nogle seje overraskelser, som jeg absolut ikke havde set komme, og mysteriet/oprindelsen, der væves, er engagerende og sjov. Brie Larson er fantastisk.

ANNA KLASSEN
Der er en masse sjove Easter eggs i #CaptainMarvel, der er linket til historien og andre film i MCU. Se godt efter.

DREW TAYLER
Elskede virkelig #CaptainMarvel. Den er lidt vaklende til tider, men kun fordi den er så ambitiøs. Den er smukt konstrueret, sjov og byder på mange overraskelser.

BRANDON DAVIS
#CaptainMarvel–fans vil elske filmen. Ganske enkelt.

ASH CROSSAN
#CaptainMarvel er helt fantastisk. Har aldrig relateret til en Marvel-karakter, som jeg gør med Carol.

GREGORY ELLWOOD
'Captain Marvel' er en blandet pose. Første halvdel er langsom og uinspirerende. Anden halvdel er meget bedre. Det føltes som om, instruktørerne ikke kunne undslippe Marvel-formlen.

Captain Marvel får premiere den 6. marts