Cookie- og Privatlivspolitik
5 grunde til at du skal se Cold Pursuit

5 grunde til at du skal se Cold Pursuit

Liam Neeson-filmen er i biografen nu (sponsoreret)

Stem op!
16
Stem ned!
0
(reset)

I action-thrilleren Cold Pursuit følger vi den velansete snerydder Nels, der efter sin søns død, søger hævn over manden bag, gangsterbossen Viking - og det bliver starten på et bloddigt hævntogt i den kolde, hvide sne.

Find billetter til 'Cold Pursuit' her:

'Cold Pursuit' er landet i biografen, og vi giver dig her 5 gode grunde til at gå ind og se den underholdende og kølige hævnfilm.

1. Når dansk og norsk møder amerikansk
'Cold Pursuit' er en genindspilning af den norske film Kraftidioten, hvis manuskript var skrevet af danske Kim Fupz Aakson og instrueret af norske Hans Petter Moland. Det er selvsamme Moland som har fået lov til at føre den nordiske ånd videre i 'Cold Pursuit', og det kan man i den grad mærke. I vores interview med Moland sagde han dog, at han betragter det som en helt ny film.

2. Sort humor
En sort, skandinavisk humor gennemsyrer 'Cold Pursuit', der udover bizarre gangsternavne, også gemmer på groteske mord og skøre optrin. Forestil dig Blinkende Lygter møder Fargo.

3. De fantastiske omgivelser
Når du ikke lige griner, eller er overvældet af filmens gode action og melankoli, så er der rig mulighed for at nyde de utroligt flotte, snehvide omgivelser i 'Cold Pursuit'. Optaget i over 2000 meters højde gav det problemer for holdet bag, men resultatet står knivskrapt og kridhvidt på det store lærred. 

4. En anderledes hævnfilm
Vi har set Liam Neeson på gengældstogt i bl.a. i de populære Taken-film. Men i 'Cold Pursuit' bliver vi præsenteret for et "skævt syn på hævn", der netop kombineres med humor og en ikke lige så rutineret dræbermaskine-udgave af Neeson. Skuespilleren elskede efter sigende også den norske film, og har endda også fået sin egen søn (Michaeál Richardson) til at spille netop sin søn i filmen.

5. Liam Neeson sidste actionfilm
Den 66-årige skuespiller har udtalt, at han er færdig med actionfilm efter 'Cold Pursuit'. Han lægger pistolen på hylden, og 'Cold Pursuit' er et virkelig godt eksempel på, at Neeson netop er mere end bulder og brag. For selvom filmen har masser af gedigen action, så har Neesons karakter Nels Coxman meget mere at byde på.

Cold Pursuit kan ses i biografen nu.

 

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rebekka

Ingen tvivl om Gerwig gør filmen og karaktererne til sine egne, men hun starter så også filmen med mere eller mindre at afsløre de to ting, der er

1 dag siden
rene

mystic river
harry potter de vise sten
den grønne mill
en verden udenfor
ringenes herre eventyret om ringen

1 dag siden
Christian

Goldie Hawn evt?......

4 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

4 dage siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

5 dage siden

Aktive debatter