Cookie- og Privatlivspolitik
 Ternet Ninja slår flere rekorder

Ternet Ninja slår flere rekorder

Har du også set filmen?

Stem op!
41
Stem ned!
0
(reset)

Anders Matthesen slår op til flere danmarksrekorder med Ternet Ninja. I filmens første otte dage i biografen har hele 345.947 danskere indløst billetter inkl. snigpremierebilletter til komedien. Det er den bedste startuge for en dansk film nogensinde!Herudover er det også den bedste fire-dages åbningsperiode for en dansk film nogensinde med intet mindre end 222.760 solgte billetter inkl. snigpremierebilletter.

’Ternet Ninja’ slår således Journal 64 af podiets første plads og ned på 2. pladsen med 215.910 solgte billetter inkl. snigpremierebilletter, mens Flaskepost fra P nu indfinder sig på 3. pladsen med 207.635 solgte billetter inkl. snigpremierebilletter.

Endelig er ’Ternet Ninja’ også den bedste åbning for en animationsfilm i danske biografer til dato. Imponerende. 

Til sammenligning solgte Anders Matthesens animations-succes Terkel i Knibe 376.188 billetter tilbage i 2004, mens hans spillefilm Sorte Kugler fra 2009 solgte 405.057 billetter.

Direktør for Nordisk Film Distribution, Frederik Honore, udtaler:

- Med et fortrinligt word-of-mouth og meget flotte anmeldelser i ryggen har filmen et virkelig godt fundament at stå på den kommende tid, og hvis billetsalget fortsætter i sit nuværende tempo, kan filmen blive én af de mest succesfulde danske film i flere år.

Se også vores interviews med en veloplagt Anders Matthesen herunder:

’Ternet Ninja’ er en filmatisering af Anders Matthesens populære børnebog af samme navn og følger teenageren Aske, der får en Ninja-dukke af sin onkel Stewart Stardust.

Dukken viser sig imidlertid at være levende, dødens farlig og besat af tanken om blodig retfærdighed over for manden, som ejer fabrikken, den er lavet på. Den ternede ninja hjælper med Askes problemer, og drengen lover til gengæld at hjælpe dukken, uden helt at vide, hvad det indebærer.

Bestil billetter til ’Ternet Ninja’ her.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Henrik Ottosenuser/281940

Da jeg så filmen i går i Lyngby Sal 2, var lyden meget lav. Jeg sad på anden række, og det var kun med nød og næppe jeg hørte replikkerne. Det er altså ikke første gang, jeg oplever det med danske film.

Derudover er det en fantastisk film, der har så mange lag i sig, så man sagtens kan finde ting i den uanset alder...

Jeannie user/1009795

Det lyder meget underligt! Lyden var ikke som du beskriver den i den biograf hvor jeg så filmen i - kan det være at biografen havde glemt at skrue op for lyden? Det kan jo godt ske til tider. ^.^

Jeannie user/1009795

Jeg ville lige kommentere på om der er mulighed for at opslaget kan rettes med, at Ternet Ninja er en børnebog. Anders udtaler selv i en af videoerne, at den ikke er blevet lanceret som en børnebog. :-)

Men ellers er fedt salgstal! Jeg var selv en af dem, som kom til forpremieren. :-D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.