Ternet Ninja slår flere rekorder

Har du også set filmen?
Billede
(© Nordisk Film)

Anders Matthesen slår op til flere danmarksrekorder med Ternet Ninja. I filmens første otte dage i biografen har hele 345.947 danskere indløst billetter inkl. snigpremierebilletter til komedien. Det er den bedste startuge for en dansk film nogensinde!



Herudover er det også den bedste fire-dages åbningsperiode for en dansk film nogensinde med intet mindre end 222.760 solgte billetter inkl. snigpremierebilletter.

’Ternet Ninja’ slår således Journal 64 af podiets første plads og ned på 2. pladsen med 215.910 solgte billetter inkl. snigpremierebilletter, mens Flaskepost fra P nu indfinder sig på 3. pladsen med 207.635 solgte billetter inkl. snigpremierebilletter.

Endelig er ’Ternet Ninja’ også den bedste åbning for en animationsfilm i danske biografer til dato. Imponerende. 

Til sammenligning solgte Anders Matthesens animations-succes Terkel i Knibe 376.188 billetter tilbage i 2004, mens hans spillefilm Sorte Kugler fra 2009 solgte 405.057 billetter.

Direktør for Nordisk Film Distribution, Frederik Honore, udtaler:

- Med et fortrinligt word-of-mouth og meget flotte anmeldelser i ryggen har filmen et virkelig godt fundament at stå på den kommende tid, og hvis billetsalget fortsætter i sit nuværende tempo, kan filmen blive én af de mest succesfulde danske film i flere år.

Se også vores interviews med en veloplagt Anders Matthesen herunder:





’Ternet Ninja’ er en filmatisering af Anders Matthesens populære børnebog af samme navn og følger teenageren Aske, der får en Ninja-dukke af sin onkel Stewart Stardust.

Dukken viser sig imidlertid at være levende, dødens farlig og besat af tanken om blodig retfærdighed over for manden, som ejer fabrikken, den er lavet på. Den ternede ninja hjælper med Askes problemer, og drengen lover til gengæld at hjælpe dukken, uden helt at vide, hvad det indebærer.

Bestil billetter til ’Ternet Ninja’ her.