Cookie- og Privatlivspolitik
Ternet Ninja 2 er på vej

Ternet Ninja 2 er på vej

Anders Matthesen er ved at skrive bogen

Stem op!
90
Stem ned!
0
(reset)

Anders Matthesens Ternet Ninja er netop blevet den bedst sælgende danske animationsfilm nogensinde, da den rundede over 650.000 solgte biografbilletter i weekenden. En efterfølger er nu i støbeskeen, da bog-fortsættelsen lander allerede til sommer.

Find billetter til 'Ternet Ninja' her:

Komikeren sidder lige nu og arbejder på den nye bog, hvor Aske og hans familie skal på ferie til Bangkok. Her fortsætter kampen for retfærdighed sammen med den ternede Ninja. Bogen 'Ternet Ninja 2' er ifølge Arnold Buscks hjemmeside lige nu sat til at udkomme den 7. juni.

En filmisk opfølger kan også meget vel være på vej. Det udtaler Matthesen til Filmz:

- Lysten er der bestemt til at lave en film, men da jeg er midt i skriveprocessen, er det ikke 100% sikkert, at bogen vil ende med at være omsættelig til film. Men dialogen med holdet er i gang.

'Ternet Ninja' er ikke kun elsket af publikum, anmelderne er også ellevilde - således fik filmen og Anders Matthesen selv fornyeligt flere Bodil-nomineringer.

Ternet Ninja kan ses i biografen nu.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus/Musen

Også selvom jeg ikke engang har set den første film endnu. Men med alle de gode anmeldelser og publikumsucceser kan jeg næsten kun tro, at den bare er god den film.
Det er meget interessant, at en fortsættelse muligvis er på vej, da det betyder hvor populær Anders Matthesen og hans film rent faktisk er.

Jeg håber det bliver til virkelighed med en fortsættelse i serien(eller når jeg har filmen, vil jeg måske synes det).
;-)

Jacob

Alfred Larsens stemme gik i overgang, så handlingen vil foregå mindst et par år efter, for at man kan bruge de samme stemmeskuespillere. En film mere i Terkel-Verse er bestemt velkommen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Camie

Paul Walker fik en værdig exit i F&F7. Det bringer intet godt til filmen at han "genopstår" via CGI. Lad nu manden/karakteren hvile i fred.

9 timer siden
Camie

Ikke specielt meget at vælge imellem. Enten Harry Potter eller LoTR. Hvilket trods alt begge er fantastiske film.

9 timer siden
jacob

heltsikkert noget for mig elsker at se allemulige film så ja hvorfor ikke give sig kast med det.

12 timer siden
Nikolaj

Harry Potter-Universet har været en kæmpe del af min barndom.

13 timer siden
Jacob

... hvordan The Batman er gået fra at være en del af DCEU til en selvstændig film under parolen Worlds of DC ligesom med Joker.

15 timer siden

Aktive debatter