Cookie- og Privatlivspolitik
Stem på årets bedste film 2018

Stem på årets bedste film 2018

Konkurrencen er afsluttet

Stem op!
160
Stem ned!
0
(reset)

Afstemningen er afsluttet
______________________________
2018 var nu et ret godt filmår, og her på redaktionen har allerede vi kåret vores Top 20 over højdepunkterne.

Men nu er det på tide at I skal afgøre, hvilken film med dansk biografpremiere i 2018, der var din favorit!

Vi har derfor udvalgt 50 både kommercielt succesfulde og anmelderroste film. Et par gode er gået fløjten, et par dårlige er kommet med... men det er jo en smagssag.

Stem på den absolut bedste film forneden. Begrund dit valg af årets bedste film i kommentarfeltet og deltag i konkurrencen om 5 x 2 fribilletter til biografen og 5 x 2 gavekoder til Blockbuster.dk.

Afstemningen præsenteres i samarbejde med Blockbuster.dk, hvor flere af årets film kan ses eller genses, bl.a. Avengers: Infinity War' (se den her) 'Mamma Mia! Here We Go Again' (se den her), 'Så længe jeg lever' (se den her), 'Mission: Impossible - Fallout' (se den her), 'Den skyldige' (se den her) og 'Deadpool 2' (se den her).

Afstemningen standser den 18. januar - vinderne får direkte besked.

Må den bedste film vinde!

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Magnususer/952955

Var et flot biopic af en stor kunstner som alle kender, men ikke ved meget om.

Barryuser/79530

Superb Movie

HamsterenHenning

Eminent fra ende til anden.
Skuespillet, plottet, karakternes udvikling, skildringen af en lille amerikansk flække og alt hvad dertil hører, det hele er bare så gennemført sublimt. Af samme årsag hev jeg også vidt forskellige mennesker med ind i biografmørket for at dele denne særlige filmoplevelse med dem. Tre gange blev det til, men jeg kunne sagtens have set den syv gange til, ikke mindst for at svælge i de mange geniale scener, den sorte humor og de hardcore oneliners, de ubehagelige stunder og de særlige små glimt at håb midt i håbløsheden, som der også var fundet plads til i en skarpt skåret og utrolig velfortalt fortælling.

michael

Jeg er KÆMPE marvel fan og Infinity war overgik alle mine forventninger.

MEN Bohemian Rhapsody gav mig gåsehud og fik mig til at knibe en tårer. derfor er valget faldet på den uden sidestykke.

der er mange af de andre film jeg ikke har set, og ikke kommer til, men af de jeg har, var mit valg klar.

Mark

Marvels team er uden sammenligning det bedste crew til at lave en så storslået film. Se bare på traileren. Infinity war trailer havde rekorden for flest views på 24 timer, Endgame har lige slået den rekord, og trailers viser jo helt klart hvor populær den forrige film var. Tror tallene taler for sig selv.

Rasmususer/314848

Valgt pga. Jeg ingen forventninger havde og blev fuldstændig blown away af hvor godt den fungerede, eneste minus er at det er umuligt at holde tårerne tilbage den sidste halve time.

Ronniuser/749345

Fantastisk stemning om en stor dansk personlighed! Og så var den ikke mindst realistisk, hvad de fleste af de andre film på listen ikke var.

Christine

Definitiv Bohemian Rhapsody - jeg tudede så meget til sidst!

Ellenuser/1258156

Det må være denne nye perle fra Disney. Som giver os et fantastisk indblik i hvordan de døde nat fejres mange steder i verden. Kæmpe oplevelse at dele med min.

Pernille

Jeg synes Mamma Mia! Here We Go Again fortjener at blive "Årets bedste film", da den er helt igennem fantastisk.

Mange formår ikke at lave en toer, der kan leve op til den første film, men må indrømme at jeg bedre kan lide Here We Go Again end den første Mamma Mia.

Hele historien om hvordan Donna møder de tre vidunderlige mænd Harry, Sam og Bill, og Sophies re-opening af hotellet, samt alle de gode sange gør helt klart filmen værd at se. For ikke at glemme de gode og sjove karakter. Derudover sætter Cher lige prikken over i.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.