Cookie- og Privatlivspolitik
Selvfølgelig! Margot Robbie skal spille Barbie

Selvfølgelig! Margot Robbie skal spille Barbie

Fra Suicide Squad til Barbie

Stem op!
13
Stem ned!
0
(reset)

En af Hollywoods dygtigste og smukkeste skuespillerinder, Margot Robbie, skal (selvfølgelig) legemeliggøre den kendte Barbie-dukke i en kommende filmatisering af legetøjsuniverset.

Den 28-årige stjerne vil også fungere som medproducer på filmen, der laves i samarbejde med Warner Bros. og legetøjsgiganten Mattel. Formanden for Warner Bros. Toby Emmerich udtaler:

- Margot er den ideale producer og skuespiller til at bringe Barbie til live i kød og blod på det store lærred og gøre det relevant for nutidens publikum.

'Barbie' har længe været undervejs, og tidligere har komikeren Amy Schumer og Anna Hathaway været tilknyttet den ikoniske rolle. 

Handlingen er endnu ukendt, men det bliver Ocean's Eight-forfatterinden Olivia Milch som skal skrive manuskriptet sat i Barbieland. 

Det er dermed heller ikke på plads, hvem der skal spille Ken? Men oplagte og mere klassiske bud er Matt Bomer, James Marsden eller Zac Efron.

'Barbie' forventes at få premiere i 2020.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Christian

Goldie Hawn evt?......

3 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

3 dage siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

4 dage siden
Aage Michaeluser/5719
Aage Michaeluser/5719

god ide med en kvinde

4 dage siden
Christian

Hvorfor er det, at hver gang DK laver “storfilm”, så omhandler det krig?

1 uge siden

Aktive debatter