Cookie- og Privatlivspolitik
De 5 vildeste facts om den nye Christian Bale-film

De 5 vildeste facts om den nye Christian Bale-film

Den Oscar-nominerede 'Vice' (advertorial)

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Hollywoods kamæleon har gjort det igen. Method actor’en Christian Bale har transformeret sig om til den tidligere amerikanske vicepræsident Dick Cheney i det skamroste og prisbelønnede biografiske drama Vice.

Find billetter til 'Vice' her:

Filmen skildrer Dick Cheneys liv og hans enorme politiske indflydelse igennem flere perioder i Det Hvide Hus samt hans påvirkning i USA's historie.

I anledning af filmens danske biografpremiere giver vi dig her 5 vanvittige historier fra ’Vice’:

1.Christian Bale tog 20 kg på
Udover at være på en brutal tærtekur, som altså gjorde, at den toptrænede skuespiller lagde sig ud med hele 20 kg, så barberede han sig også skaldet, blegede sine øjenbryn og trænede sin nakke, så den fik den rigtige massive fylde.

Andre skuespillere i filmen har også været udsat for et imponerende makeup makeover, herunder både Amy Adams, Sam Rockwell og Steve Carell - der ligesom Bale - nærmest er ukendelige. Således har filmen da også fået en Oscar-nominering for sit makeup-arbejde.

2. Christian Bale reddede instruktøren under optagelserne
Dick Cheney led af hjerteproblemer og har haft hele 5 hjerteanfald i sit liv, derfor læste Christian Bale som del af sin research op på forebyggelse af hjerteanfald. Det blev faktisk instruktør Adam McKays redning, da han fik et hjerteanfald i post-produktionen. Instruktøren valgte faktisk at medtage sort-hvid optagelser af sin egen operation i filmen.

3. Christan Bale takkede Satan for inspiration
I Christian Bales takketale til Golden Globes i år, hvor han vandt for Bedste mandlige hovedrolle i netop ’Vice’, fortalte han, at han egentlig have lovet sin kone at opføre sig ordentlig. Men efter at have takket familien, sendte han også en hilsen til selveste Satan som tak for inspiration til rollen (se klippet her).

4. Improvisering betød mere research end nogensinde før
Instruktør Adam McKay arbejdede med en stor grad af improvisation under optagelser, hvilket betød at Christian Bale måtte lave mere research, end han nogensinde har gjort før til en rolle. Grunden til dette var, at han skulle kunne improvisere ved at bruge Dick Cheneys faste vendinger. Samtidig var Bale nødt til at kende den politiske situation afhængig af hvilken periode, som netop den scene udspillede sig i.

5. ’Vice’ har fået 8 Oscar-nomineringer
’Vice’ har fået hele 8 Oscar-nomineringer, for bl.a. Bedste film og Bedste mandlige hovedrolle, ligesom at Amy Addams som hustru Lynne Chaney og Sam Rockwell som George W. Bush fik nomineringer for hhv. Bedste kvindelige birolle og Bedste mandlige birolle.

Filmen høstede ligeledes 6 nomineringer til Golden Globes, hvor Christian Bale vandt statuetten for sin præstation som Dick Cheney.

'Vice' kan ses i biografen fra 31. januar.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Julie

2010:
Shutter Island - virkelig en gribende film med en hel del twists and turns, som jeg overhovedet ikke har forudset.

7 timer siden
Julie

Call me by your name Er dette årtis bedste romantiske film, jeg knuselsker den og tuder hver gang!

8 timer siden
Rasmus/Musen

Den her sang skal nok komme til at blive sunget rigtig mange gange igen og igen.

1 dag siden
BIOMANEN

Ser fantastisk ud og jeg glæder mig allerede. Can´t wait

2 dage siden
Wayne
Ja

Afgjort tæt løb i forhold til Gone Girl - begge hovedpersoner må siges at have issues :-)

2 dage siden

Aktive debatter