Cookie- og Privatlivspolitik
5 grunde til at du skal se Sådan træner du din drage 3

5 grunde til at du skal se Sådan træner du din drage 3

I biografen nu! (advertorial)

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Sådan træner du din drage 3 har endelig ramt biograferne, og her giver vi dig 5 gode grunde til at se den nye animationsfilm, hvis du da manglede det...

Filmen bringer Hikke og dragen Tandløs på deres hidtil største og farligste eventyr, da de skal finde den skjulte verden og reddede dragernes utopia, inden tyranen Grimmel gør det af med dragerne.

Find billetter til 'Sådan træner du din drage 3':

1. Trilogien afsluttes efter 10 år!
Det er 10 år siden, at animationsverden lærte det umage par, Tandløs og Hikke, at kende. Et makkerpar, der ikke bare ændrede forholdet mellem vikingerne og dragerne i etteren, men som på det kraftigste blev udfordret i fortsættelsen, da (SPOILER ALERT) den hjernevaskede Tandløs dræbte Hikkes far. En skælsættende begivenhed, der gjorde Hikke til høvding samt krævede alt af Hikke for at kunne tilgive sin ven.

Nu skal den episke historie om de to venner afsluttes med trilogiens endelige kapitel.

2. Hikke er høvding og skal finde indgangen til dragernes rige
Rejsen med Tandløs og Hikke er i den grad også Hikkes egen rejse fra splejset dreng til modig dragetæmmer og nu endeligt en mand, der overtager sin fars rolle som leder af alle vikingerne på Bersærkø.

3. Tandløs har lært at flyve og skal nu finde en mage
Tandløs mistede en del af sin hale i etteren, og venskabet mellem de to startede faktisk med at Hikke skabte et redskab, der gjorde at Tandløs kunne flyve - dog kun med Hikkes hjælp. I denne sidste film fririver Tandløs sig for alvor fra sin menneskeven, da dragen lærer at flyve helt selv. Vær forberedt på at blive rørt af den voksende selvstændighed hos den snart helt voksne Tandløs. Samtidig vil du blive ramt i lattermusklerne, når der skal flyves solo, og ikke mindst når den akavede Tandløs giver den som flirtende drage over for sin nyudpegede lysskygge-mage.

4. Fra 8 til 65.000 drager
Udviklingen af en helt ny teknik hos DreamWorks Animation, som de kalder MoonRay, gør det muligt at beregne lyseffekter og dermed skabe fantastiske verdener fyldt med detaljer og med flere figurer end nogensinde før. Instruktør Dean DeBlois har bl.a. forklaret, at i den første film kunne der højest være otte drager i en enkelt scene. Denne gang optræder der intet mindre end 65.000 drager i en lignende indstilling - samt millioner af både svampe og farvestrålende koraller.

5. Stemmerne: Fra Jon Snow til dansk viking
'Sådan træner du din drage 3' er ligesom sine forgængere smækfyldt med store stjerner på lydsiden. Fra Jay Baruchel, Jonah Hill og Kristen Wiig til Cate Blanchet og Gerard Butler samt selvfølgelig Kit "Jon Snow" Harington, der spiller den barske viking Eret. I den danske version spilles denne karakter af Alex Høgh Andersen, kendt fra netop tv-serien 'Vikings'. Blandt de danske stemmer finder man også gengangere som Robert Hansen og Niels Olsen.

Filmen kan opleves i både den engelske og danske version.

Sådan træner du din drage 3 kan ses i biografen nu.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Maria

Hеj! Besøg min side i Sex Club > http://kissia.club

44 minutter siden
Maria

Jеg leder еfteг sеx, mеn vil du? Kom ind her - http://kissia.club

1 time siden
Maria

Invitаtiоn til Sех Club - http://kissia.club

1 time siden
Maria

Jеg ledег еftеr seх, men vil du? Kоm ind hеr > http://kissia.club

1 time siden
Maria

Lокаlе mødге har brug for anоnуm SЕX!
Barе bеsked og bedе оm аt кnерpe!

http://kissia.club

1 time siden

Aktive debatter