Cookie- og Privatlivspolitik
5 grunde til at du skal se Clint Eastwoods nye film

5 grunde til at du skal se Clint Eastwoods nye film

Legenden er aktuel med The Mule (advertorial)

Stem op!
17
Stem ned!
0
(reset)

88-årige Clint Eastwood er still going strong - og filmlegenden er lige nu aktuel i de danske biografer med dramaet The Mule, hvor han spiller pensionisten Earl Stone, der bliver narkosmugler for det mexicanske kartel.

Vi giver dig her 5 grunde til at se den roste film 'The Mule' - hvis du da manglede det.

1. Clint Eastwood er tilbage i sin første hovedrolle i 11 år
I 'The Mule' har den 88-årige Eastwood den altoverskyggende hovedrolle for første gang i 11 år - og når Clint'en er både foran og bag kameraet samtidig kommer der oftest en fantastisk film ud af det. Tænk bare på Oscar-vinderen The Unforgiven og senest Gran Torino

2. Den vilde historie er baseret på virkelige hændelser
I 'The Mule' vælger en 90-årig, pensioneret gartner at springe ud som hardcore narkosmugler - en historie, der i sit udgangspunkt lyder nærmest for utrolig, men den er faktisk baseret på en sand historie.

3. Masser af humor
'The Mule' formår at balancere det dramatiske og humoristiske. På den ene side har vi nemlig historien om en angrende mand, der aldrig var der for sin familie, og som er i kontakt med de mest skræmmende kriminelle. På den anden side har vi den aldrende Earl, som tiden er løbet fra - især når det kommer til moderne teknologi - og som ikke lader sig kue af nogen - ikke engang det mexikanske kartel.

4. Samarbejde med Bradley Cooper
I 2015 scorede Bradley Cooper en Oscar-nominering for sin rolle i American Sniper, der var instrueret af Eastwood. I 'The Mule' fortsætter det stærke samarbejde, da Cooper spiller DEA-agenten Colin Bates, der jagter det mexicanske kartels mystiske top kurer.

5. Modtaget godt
Filmen er hos flere anmeldere blevet modtaget rigtig godt med både 5 og 4 stjerner. Herunder i Berlingske, der bl.a. skrev: "Filmen løftes væsentligt af, at Eastwood bruger rollen som Earl Stone til at formidle sin personlige livserfaring til tilskueren, og den rummer således mange kloge, morsomme og indsigtsfulde, men også umiddelbart banale sandheder."

The Mule kan ses i biografen nu.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Vaasemaas

The Mule er en romantisk udviklingsfilm. Det er mest sådan, at yngre mennesker udvikler sig, bliver voksne og ansvarlige. I The Mule ser vi, at udvikling også er for dem, der er nået højt op i årene! Vores hovedperson, Earl, er aldrig blevet voksen og ansvarlig. Han har derimod været en dejlig, festlig mand, der elsker at gøre andre glade, andre, som i venner, bekendte og tilfældige fremmede. Hans ekskone og datter+barnebarn har aldrig nydt godt af hans festlige humør, eller for den sags skyld fået lidt del i de dollars, der konstant brænder hul i hans lommer. Det beslutter han sig for at ændre. Nu, hvor han er ved at udvikle sig til voksen, må han finde sig et arbejde, og det gør han. Han bliver narko-kurer, og i det job er hans muntre sind og tilsyneladende naivitet/uskyld meget gavnlig for ham. Det går jo galt til sidst.
Han har imidlertid udviklet sig til en voksen, ansvarlig mand, der indrømmer alt det, han har gjort.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

6 timer siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

23 timer siden
Rizzo

Men stadig ikke et kvæk om hvor man kan se showet i år. Kunne I ikke lige give et praj?

1 dag siden
Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

3 dage siden
Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

4 dage siden