Samlet overblik: Film du skal se i 2018

Kom let til alle vores lister for næste år
Billede
(© Spider-Man: Into the Spider-Verse / Sony)

Vi har i løbet af december samlet de største kommende film fra forskellige genrer, som du kan se i biografen i 2018. Her samler vi alle listerne, så du kan få det komplette overblik. Klik på billedet for at se filmene fra den enkelte genre.

Listerne indeholder ikke alle næste års film, så hvis du vil have dem alle med, kan du besøge Kommende film.  

Der er noget for enhver smag og til folk i alle aldre i næste års sci-fi-film. Lige fra kæmpe robotter og dræbersygdomme til virtual realilty med Steven Spielberg samt farlige rummonstre.

Læs her: 11 science fiction-film du skal se i 2018

Næste års superheltefilm byder bl.a. på både gys, komedie og animation. Vi kan se frem til fortsættelser og helt nye historier med hidtil ikke-filmatiserede karakterer.

Læs her: 10 superheltefilm du skal se i 2018

Du kan godt allerede nu se frem til fugtige håndflader og kuldegysninger i massevis, når du skal i biografen næste år og se en af disse film.

Læs her: 20 gysere og thrillere du skal se i 2018


Et godt grin har alle brug for - og til næste år venter 16 af slagsen i biografens mørke. 

Læs her: 16 komedier du skal se i 2018

Bered dig på at få adrenalinen til at bruse, når det nye filmår rammer dig. Her finder du nemlig alt fra brutal hævn, videre til bombastiske robotter og glubske dinoer.

Læs her: 16 actionfilm du skal i 2018


Dansk film går et spændende år i møde, og det skyldes ikke mindst en række debuterende instruktører, den allerførste danske film om Første Verdenskrig, en håndfuld interessante familiefilm, og den sidste Afdeling Q-filmatisering.

Læs her: 22 danske film du skal se i 2018